Bence gerek yok. Teyzeye kızmışsın ama birşey söylersen gelini üzülür. Sezeryan her zaman kötü değildir. Annenin ya da bebeğin sağlığını tehdit edecek bir durum varsa yapılması gereklidir hatta. Eskiden tıp ilerlememişken ne kadar çok kadın doğumda ölüyordu ya da bebeğini kaybediyordu, şimdi böyle bir imkan varsa yatıp kalkıp şükretmek lazım. Teyzeyi çok kaale alma. Sen bebeğine odaklan. İlle de birşey söyleyeceksen, içinde kaldıysa bile gelinin yanında söyleme bari
Tamam teyzeye söyleyeceksin ama gelin duymasın diye dedim, yeni doğum yapmış kadın üzülmesin. Onun suçu yok sonuçtaYok gelinine degil teyzeye soyleyecegim.
Ben olsam söylerim işte insanlar bilmeden büyük konuşuryır başlarına geliyorYok gelinine degil teyzeye soyleyecegim.
Aynen Can'ım üstünden Zaman gecince söylesen olmaz şimdi söyle ki senin Canını Nasıl sıktıysa sende onun canını sıkBencede sicagi sicagina soylemelisin. Sonra icinde kalir
Bence kendiniz konuyu acip soylememelisiniz.Kendisi bu konuda gelinine size söylediklerinin benzerini söyleyecektir zaten.O zaman iki çift laf edersiniz fakat gelini üzecek bir şey olmasın. Eğer gelini de sezeryan oldu diye sezeryanla ilgili olumlu şeyler söylerse ama teyze sen önceden böyle böyle demiştin dersiniz, yüzüne vurursunuz
Ya salla cahille cahil olma ,o seni eleştirmiş başına gelmiş boşver muhattab olmaYok gelinine degil teyzeye soyleyecegim.
Anladım illa ki bu konuyu bir yerde tekrar açacaktır, o zaman cevabınızı verirsiniz. Bu karsilastirmalardan da nefret ediyorum. Çok gereksiz bir tipmiş teyze.Biz geliniyle gorusmuyoruz zaten. Teyzeye hatirlatmak istiyorum sadece cunku beni cok uzup ustume cok gelmisti ve hastaneye gelip ben ameliyattayken esime beni sikayetlenmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?