Sezeryan meselesi..

eminim o teyzeniz zavallı küçük geline de aynı şeyleri söyleyip üzüyordur. siz o sözünü hatırlatınca belki kızcağıza da yetiştirip hem onu üzücek hem sizin dedikodunuzu yapıcak. bırakın siz çocuğunuzla ilgilenin. napıcaksınız kim bebeğini nereden çıkarmış kimseyi ilgilendirmez sağlıklı olsunlar yeterli

Söyleyecekseniz bile gelin duymasın, onun bir suçu yok sonuçta, ayıp olur..

Bence teyzeye herseyden once kafın dogum uzmanımıymus yorum yapıyo cok bılıyo herseyden önce bunu sor

Gelini duymasin teyzeye soyle. Kendiniz icin degil, bir daha baskalari da dahil cahil cahil buyuk konusmasin, haddini bilsin diye.

Tesekkurler cvplariniz icin. Ben geliniyle gorusmuyorum zaten ki gorussemde asla boyle birsey yapmam. Kendi basima geldi bilirim cunku.

Bence hiç söyleme çünkü teyze ahmak ve bana göre ahmak insanla ugrasilmaz ama sen de laf cambaziysan söyle ve ağzına s.ç teyzenin

Bence söylemeyin. O sizi üzdüğüyle kalmış aynısı da gelininin başına gelmiş. Gelini de üzmez umarım, kendi aklı başına gelir.
Kim bu devirde hem bebeğinin hem kendisinin canını aman doğal yolla olsun diye tehlikeye atar, delilik bence. Benim kayınvalidem de bunun bir üst versiyonu...

O geli n sezaryen den oturu hayıflanırsa işte normal olsaydı diye yada teyze sıkmayın canınızı kim isterdi ki böyle olsun önemli olan bebeğin sağlığı üzülme vs gibi sözler söyle kırıcı olmak yerine arif olan anlar zaten

ilk olarak saa bukadar laf soyleyecek samimiyeti mereden bukuyor??? iki o zaten buyuk konusmus sen kendine ona onun gibi cevap vermeyi yakistiriyor musun??? bosver bnc zaten erken dogum olmis dulerim bebis iyidir...

Ne kadar abartılıyor sezeryan meselesi
Sezeryan olanlara neden böyle bir yarım kadınmış gibi bakılıyor anlayamıyorum..
Sanki sezeryan acısız bir işlem ..

Aa teyze sen normal dogum taraftari degil miydin? nasil olmus da bu sefer gözünden kaçmış diye bilirsiniz mesela:))
O da hemen kendini savunmaya baslicaktir kesin o zaman icinizi dokersiniz

Bazi insanları anlamak güç. Ben olsam kesinlikle hatirlatirdim.. gulerek alttan alttann

Teyzeye laf çakacağım derken gelinini harcayacaksınız. Yazık değil mi kadına?

Ben olsa oyle cahil ve seviyesiz biriyle birdaha muhatap olmam evine gitmem evime koymam mesafe koyardim. Sen desen ne olacak sanki cahil cahilliginden vazmi gececek.

Tabiki şöyle S ezeryan olmuş gelinin de büyük konusurmusun Allahin sopası yok teyze ışte böyle kalirsin de.hem ona ne senin doğumunu nasıl yapacagin su geri kafalı zihniyet normal doğumu bir halt saniyor noluyor vajina gevşek don gibi oluyor sonra koca lar beş karış surat dolaşıyor bırak cnm ya en güzeli sezerysn acısız en az risk taşıyan doğum şekli.kimseye kulak asma insanlar konuşur hep konuşur yine konuşur duymayacaksin sallamayacan başka çare yokkk

Tesekkurler cvplariniz icin. Ben geliniyle gorusmuyorum zaten ki gorussemde asla boyle birsey yapmam. Kendi basima geldi bilirim cunku.
Bencede söylemeyin gelini illa ki duyar yada gelinine x senin hakkında böyle böyle dedi diyip kadının moralini bozup sütünün kesilmesine neden olabilir üzüntü ve stresten ötürü.

Ben olsam burnundan getirirdim o lflari hamileyim endişeliyim bir koca kari dirdiri sakla samanı gelir zamanı dedikleri şey bu etme bulma dünyası susarsan daha çok üstüne gelirler bu seferde eee ne olcak sizinkide sezeryan oldu der o demeden sen yapistir. ..

O bana bunu dedi ben de simdi nona aynısını yapayımcıları hic sevmem.

Hata örtmede deniz gibi olmalıyız bence.

Başına gelince anlamıştr o da konuyu açıp kendi gözünüzdeki degerinizi düşürmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…