arkadaşlar da öcnedende on kere yazıdm ben altan muayne olamıyorum 33 haftalıkım
sezeryan olacağım
tibbiye giriyommu bilemem vajinismus gecmişim var ama hala tam atlatamadım sadece eşimle ilişki var o kadar muayne sırasında kasılıp tansiyon duüşüyor ve nefes almakta zorlanıp morormaya dönünde bırakıyo doktorlar tibbimi istege baglımı benimki bilemem
ama hiç altan muıayne olmak zorunda kalırmıyım acaba
merka ediyorum 5 hafta sonra sezeryan olacağımda
altan ellemicekler o zaman dimi
duyduma göre sezeryandan çıkınca eger kanaman çok yoksamı yoksa karnındaki şişlik insin diye ne hemşire rahişmi ceviriyomuş aşadan elle
dogrumu acaba benim abimin karısını elledilerde aşadan kan boşaldı resmen o anda korkunctu
3 parmakla karıştırıyolarmış yengem öyle hissetmiş sonra dikişleri zede gördü karnını kasmaktan bu işlem sırasında
benim 5 haftam kaldı canım
birde doktor deiştiricem ben kendi doktorum bu konuda beniş asla zorlamayacağını söyledi yani çok zor durumda kalırsak kanaman veya suyun gelirse anca vajinanın üstünbde4n girmeden prob ile bakarım demişti en zorda kalırska böyle yaparım diye
ama dr değiştirmek zorundayım maddi olarak agır geldiğinden dogumu karşılayamacaguız 4.5 milyarmış ücreti
ama gececeğim dr anlayış gösterirmi bilemiyorum
salı günü rapor almaya gittim başka dr ssk olan
hemde onu çok övmüşlerdi bana
gittime pişman oldum adam ben,m hangi drdan geldimi duyunca kendini kötü hissetti sanırım beni acayip tesrledi bende hiç vajinismus konusunu acamadım çıktım odadan zatren aglamak üzreydim
yani gidebliecğeim tek dr kaldı yengemin doktoru
onada gidip aıck acık konuşmam gerek ama eşimde onu istemiyor yogun bakım ünitesi yuok hastane deil kendi yeri var klinik oldu için ama yogun bakım gerekirmi acaba miyadında dogmuş bebeğe
SEN NEREYE gidiyosun canım
ben şafak hastanesinde ali beye gittim kötü muamele gördüm
kendi doktorum bora cengiz alman hastanesinden
şimdi asya saglık merkezi hakan bey var onu düşünüyorum ama eşim düşünmüyor anlamıyor bile beni aliye gidelim diyor ama adam o kadar sert ki bana anlayış göstereceğini sanmıyorum
benide zorla muayne etmeye calışmışlardı o hastaende çok ötü anlar yaaşttılar hatta dr
1senin kocanın yerinde olsam seni boşardım dedi 1
bunu ali bey söylemedi
acil gitmiştim ben akşamdı nöbetci bi doktor adını felan hiç bilmyorum
ali bey sadece kendini küçümsedimi sandı neden sen benim nerden mezun oldumu biliyormusun diye girdi lafa yani , ben oysaki tüm samimiyetimle kendi doktorumu neden bırakmak zorunda oldumu anlatıyordum ona.. içerlemiş herhalde ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?