Doğuma Hazırlık Sezeryan olmam lazım ama...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Beril34naz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
169
109
53
Merhaba kızlar ben devlette doğum yapicam özel e hem para vermem hemde bikere gittim cok moralimi bozdular. Bu devletteki doktorum çok iyi ilgili ama sorun şu bende çok sorun var vajinismus hastasiyim hemde sans eseri hamile kaldim diyebilirim tam ilişki olmadan o derece panik atak da var hatta miyomlarda var ve hatta bebekte 2 tur kordonda var ama doktorum hala sezeryan icin bişey demiyo cok rahat ve sakin bu hafta artık detayli konusucam beni ve bebegimi riske atmayin dicem bu arada 37+4 haftaligim sizce ne yapmaliyim?

Canim cok gecmis olsun ama bencede eger tehlike varsa hafta olarak cok erken degil sezaryan zaten normal doğuma gore biraz erken oluyor bi başka doktorada danis bence allah kucagina almayi nasip eder insallah

Anladım bende yendim bebek düşünüyorum o yüzden biraz tedirginim muayene konusunda. İnş hayırlısıyla rahat doğmunu yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…