sezeryan sonrası dikişi benim gibi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi neden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

neden

Ziyaretçi
.......

Son düzenleyen: Moderatör:

canım geçmiş olsun :teselli: neden sezeryan oldun ?

ooooo

ben de sezeryan oldum 4 ay oldu ama senı
gıbı bir şıkayetım yok.

bende sezeryan oldum sadece çok yorulunca kızarıyor ve ağrıyor ama çok yürürsem veya yorulursam 2.5 ay oldu bana öyle bir şikayetim yok başka biryere daha gidip kontrol olsan tek doktorla kalmasan belki başka bir sorun vardır

karın kalıyomuş sezeryanda sizde kaldımı kızlar..

sezeryan bölgende ip kalmış olabilir bu arada...

canım korkulacak bişey değil. bendede oldu 1 cm kadar çıktı benimki nerdeyse.iç dikişin ipi bazen böyle uçlarda atarmış vücud. doğumunu yaptıran doktora git alıyor merak etme .geçmiş olsun.

ooooo

canım ne demek para vermeden bakmaz ameliyatını o yaptıysa bakmak zorunda.ama başka doktorda bakar canın acıyacağını sanmıyorum.sadece ipi tutup kesiyor.

canım ne demek para vermeden bakmaz ameliyatını o yaptıysa bakmak zorunda.ama başka doktorda bakar canın acıyacağını sanmıyorum.sadece ipi tutup kesiyor.

ama benim ip dışarıda değil derinin altında zaten ipmi kablo teli mi anlamadım gitti. alttan dışarı doğru derime baskı yapıp canımı yakıyor.

canım bende sezeyan oldum ama benimki estetikti dikiş falan yoktu hiçbi sorunumda olmadı seninkide iptir yani dikişliymiş çünki seninki..bilmiyorum dikişse onu alırlarmı ama dikiş aldırması zor değil yani hissetmiyosun bile..başka bi doktora görün derim ilerde başka şeylerle karşılaşmaysın

.....

Valla doktora dava açsan yeridir.En azından ara ve sizin hatanız yüzünden kaç aydır acı çekiyordum de

gecmis olsun canim. demek ki szeryanda basarili doktolarin elinden kolay geciyor. bence doktorunu iyi çekmek gerek.anlattigin gibi burdaki hemsireler veya doktorlar ozen gosteriyorlar anneye normal dogum yaptigimda bebegin esini alirken birak canim yanmasini duymadim bile...

Çok geç biliyorum ama benimde içeride dikişlerim erimiyor ve batıyor napacağımı bilemedim sana da geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…