N
neden
Ziyaretçi
- Konu Sahibi neden
.......
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sezeryanla doğum yaptım.7 ay oldu. 7 aydan beri kesik yerimin en uç tarafından sanki ince kablo ucu gibi bişey derime batıyor.sadece o sağ tarafta oluyor bazen çok canım yanıyor.tutunca ince elektrik kablosu gibi bişey hissediyorum.kesik yerlerinin diğer yerlerinde de var ama onlar batmıyor.burası çok canımı yakıyor. doktora sorduğumda olur öyle şeyler zamanla geçer dedi. ama o zman bu zaman geçen bişey yok.sizce ne olabilir.çokta korkuyorum doktora gitmekten
arkadaşlar sezeryanla doğum yaptım.7 ay oldu. 7 aydan beri kesik yerimin en uç tarafından sanki ince kablo ucu gibi bişey derime batıyor.sadece o sağ tarafta oluyor bazen çok canım yanıyor.tutunca ince elektrik kablosu gibi bişey hissediyorum.kesik yerlerinin diğer yerlerinde de var ama onlar batmıyor.burası çok canımı yakıyor. doktora sorduğumda olur öyle şeyler zamanla geçer dedi. ama o zman bu zaman geçen bişey yok.sizce ne olabilir.çokta korkuyorum doktora gitmekten
o zaman hemen icabına bakmam lazım.canım çok tatlı benim öyle dikişlerden falan içim gider çok yanarmı canım.acaba birde doktorum okadar meymenetsizki para verdemeden bakmıyor sana ona gitmek istemiyorum neyapacağım şimdi.
canım ne demek para vermeden bakmaz ameliyatını o yaptıysa bakmak zorunda.ama başka doktorda bakar canın acıyacağını sanmıyorum.sadece ipi tutup kesiyor.
arkadaşlar bu konuyu buraya açıp fikir danışmam çok iyi oldu buradan sayenizde aldığım cesaretle dün akşam hastanenin acil servisine gittim. meğersem dikişi tam alamamışlar içeride ip kalmış. dikişimin kenarını iğneyle delip içeriden teli çekip aldılar.ben dedim aynı kablo teli gibi bişey bayağıda uzun dikişin boyu kadar.şimdi çok rahatım hepinize çok teşekkür ediyorum.