Sezeryan sonrası durum

fittanne

MasterFit
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
4.818
22.938
308
Kızlar geçen hafta erken doğum yaptım belden aşağı uyuştuedular sezeryan oldum.. Sonda takıldı ve yürümeye başlayınca çıkardılar bir kaç gün kanamam devam etti simdi vajina tarafında değilde idrar deliğinin olduğu yerden yeni adet olmuş gibi kanlı akıntı geliyor pembemsi renkte ama pembe sarı karışık yani.. Öyle çok Ağrı'm olmuyor idrar yaparken.. SEF marka antibiyotik kullanıyorum sezeryan sonrasından beri bugün tam 9 gün oldu.. Sizlere de sorayım dedim böyle idrar yolundan kanama gören var mı birde SEF marka antibiyotik emzirirken kullanır mı.. Benim kuzum küvezden yeni çıktı eve yeni akıl edebiliyorum bunları onun derdine düşmekten doktora soramadım.. Acil yardım bekliyorum kızlar?

gayet normal benden kırk gün geldi kanama sarı sıvı 20-25 gün bazen tabiri caizse altıma kaçırıyomuşum gibi geldi.agrın 15 gün kadar olur biter antibiyotikleri atlamadan iç bant çıkarılınca daha rahat edersin.geçmiş olsun

Ay cnm çok teşekkür ediyorum bebeğimi bırakıp doktora gidecek vaktim yok herkes normal diyor da buraya da Bi sorayım istedim.. Sizinde idrar yolundan mı geliyordu bu akıntı ben wc de bakıyorum bazen idrarımda az kanlı olabiliyor akıntı da af buyur tuvalet kağıdı ile silince vajinadan değil de idrar yolunun olduğu delikten peçeteye geliyor akıntı o kafama takılıyor en çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…