A abceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 818 186 83 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #1 Yasayan barmi.nasil bisey.sezeryan dikisim ustunde sislik var doktor genel cerrahiye yonlendirdi
S srnysl Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2016 291 101 48 30 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #2 abceee .!.: Yasayan barmi.nasil bisey.sezeryan dikisim ustunde sislik var doktor genel cerrahiye yonlendirdi Genişletmek için tıkla... Cnm o ilk ay bnde de oldu doktorum normal dedi ic dikislerden oluyo dedi cnku ic dikisler gec iyilesiyormus ne kadar oldu sezeryan olali
abceee .!.: Yasayan barmi.nasil bisey.sezeryan dikisim ustunde sislik var doktor genel cerrahiye yonlendirdi Genişletmek için tıkla... Cnm o ilk ay bnde de oldu doktorum normal dedi ic dikislerden oluyo dedi cnku ic dikisler gec iyilesiyormus ne kadar oldu sezeryan olali
Whiteandblue Kûn fe yekûn🙏 Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 14.445 8.146 448 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #3 Bende de hafif bi sislik var minik birsey normal birsey o korkma. İc dikisler gec iyilesiyor olabilir yani
Bende de hafif bi sislik var minik birsey normal birsey o korkma. İc dikisler gec iyilesiyor olabilir yani
A abceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 818 186 83 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #4 Whiteandblue .!.: Bende de hafif bi sislik var minik birsey normal birsey o korkma. İc dikisler gec iyilesiyor olabilir yani Genişletmek için tıkla... Benim 27 ay oldu sadece sag tarafimda dikislerin biraz uzerinde
Whiteandblue .!.: Bende de hafif bi sislik var minik birsey normal birsey o korkma. İc dikisler gec iyilesiyor olabilir yani Genişletmek için tıkla... Benim 27 ay oldu sadece sag tarafimda dikislerin biraz uzerinde
Whiteandblue Kûn fe yekûn🙏 Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 14.445 8.146 448 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #5 Baya buyuk mu yani benimki 25 kurus kadar meaela
A abceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 818 186 83 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #6 Whiteandblue .!.: Baya buyuk mu yani benimki 25 kurus kadar meaela Genişletmek için tıkla... Benim yuvarlak degil serce parmaginizi dikise paralel tutun sag tarafa.parmagin uzunligu kadar sislik.bazen azaliyor bazen artiyor
Whiteandblue .!.: Baya buyuk mu yani benimki 25 kurus kadar meaela Genişletmek için tıkla... Benim yuvarlak degil serce parmaginizi dikise paralel tutun sag tarafa.parmagin uzunligu kadar sislik.bazen azaliyor bazen artiyor
Whiteandblue Kûn fe yekûn🙏 Kayıtlı Üye 16 Ekim 2009 14.445 8.146 448 22 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #7 abceee .!.: Benim yuvarlak degil serce parmaginizi dikise paralel tutun sag tarafa.parmagin uzunligu kadar sislik.bazen azaliyor bazen artiyor Genişletmek için tıkla... Tamam cnm o normal. Bak sezeryan oldugun icin kisaca ameliyatli oldugun icin ayaklarini sicak tutmalisin. Gaz sancisi olursa siser. Ayaklar usurse siser. Bunlara dikkat et korkma normal seyler bunlar
abceee .!.: Benim yuvarlak degil serce parmaginizi dikise paralel tutun sag tarafa.parmagin uzunligu kadar sislik.bazen azaliyor bazen artiyor Genişletmek için tıkla... Tamam cnm o normal. Bak sezeryan oldugun icin kisaca ameliyatli oldugun icin ayaklarini sicak tutmalisin. Gaz sancisi olursa siser. Ayaklar usurse siser. Bunlara dikkat et korkma normal seyler bunlar