Sezeryan sonrası hemen hamile kalmak ?

Ssemannr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
5
1
1
29
Merhabalar, ben 5 agustosta sezeryan doğum yaptım. Lohusalığım bitmesine rağmen kanamam ara ara devam etti. Yaklaşık 2 hafta önce kanama durdu.
lohusalık bitimi eşimle beraber olduk ve sanırım az bir kaçak yaşadık ancak bunun üstüne bir kaç hafta daha fazlasıyla kanamam oldu.
dün akşam üzeri çok az bir kanama gördüm iç çamaşırımda adet zannettim ama bir daha gelmedi. Rengi bildğimiz kan rengiydi. Ama devam etmeyince korktum, sizce hamile olma ihtimalim nedir ?
eşimle ilişkiden sonra kanamam fazlasıyla devam etmişti bu arada

Yapacağım da ancak yarına alabileceğim, bebeğim küçük olduğu için dışarı çıkamıyorum. Benim ki en azından içimin rahatlaması açıkçası. Ben fazla kaygılı birisiyim de kafamda kurup duruyorum

Yapacağım da ancak yarına alabileceğim, bebeğim küçük olduğu için dışarı çıkamıyorum. Benim ki en azından içimin rahatlaması açıkçası. Ben fazla kaygılı birisiyim de kafamda kurup duruyorum
Yani olacağını zannetmiyorum.. Geriçekilme ise mi korunuyorsunuz ?

Yani olacağını zannetmiyorum.. Geriçekilme ise mi korunuyorsunuz ?
Normalde geri çekilme ile korunmuyorduk, o an öyle oldu ben korunuyordum normalde malum doğum yeni olunca başlayamadım ilaca. Bende zannetmiyorum ama sorabileceğim kimse yok etrafımda, sürekli kanama durumu olunca insan tedirgin oluyor biraz

Normalde geri çekilme ile korunmuyorduk, o an öyle oldu ben korunuyordum normalde malum doğum yeni olunca başlayamadım ilaca. Bende zannetmiyorum ama sorabileceğim kimse yok etrafımda, sürekli kanama durumu olunca insan tedirgin oluyor biraz
Anladım canım aynı korkuyu birkere bende yaşadım sağlık ocağından 3. Ayımda cerezetta verdiler.. Emziren kadınların kullanabileceği doğum kontrol ilacı kullanmaya başladm. İstersen doktorunla konuşup başlamanı uygun görrse sen de başla .. Ama kanama olmuş.zannetmiyorum gebelik olaçağını. Her ihtimale karşı test yap yine de canım.

Söy
Anladım canım aynı korkuyu birkere bende yaşadım sağlık ocağından 3. Ayımda cerezetta verdiler.. Emziren kadınların kullanabileceği doğum kontrol ilacı kullanmaya başladm. İstersen doktorunla konuşup başlamanı uygun görrse sen de başla .. Ama kanama olmuş.zannetmiyorum gebelik olaçağını. Her ihtimale karşı test yap yine de canım.
Yardımınız için çok teşekkürler, bende zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz korkusu işte sağolun :) o ilacı hiç kullanmadım kilo falan yapıyor mu peki ?

Söy

Yardımınız için çok teşekkürler, bende zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz korkusu işte sağolun :) o ilacı hiç kullanmadım kilo falan yapıyor mu peki ?
Yok zaten bu hafifletilmiş. Sadece emziren anneler için bir ilaç. Bana kilo aldrmadı tam tersi kilo verdim ben.😀 İstern doktorun ile görüş bunu canım

Back
X