Sezeryan sonrasi ilk adet...

xDerinMavix

Nirvana
Pro Üye
5 Mayıs 2013
33.890
41.504
798
Merhaba kizlar.
17 mayista spinal sezeryan oldum. Lohusalik kanamam 28 30 gun surdu. Oyle cok yogun olmadi ilk birkac gun haric. Son gunler bir geldi bir gelmedi zaten.
Neyse o bitti 5 temmuzda adetim geldi. Daha dogum yapali 2 ay olmadan. Ilk gun fazla gelmedi ama dun cesme gibi geldi aksam uzeri. Bugun de cok yogun ve pihtili geliyor.
Boyle yogun olmasi normal mi icim mi temizleniyor? Yoksa doktora mi gitmeliyim? Tecrubelilerden acil yardim bekliyorum.

Canım benim 40ım çıkmadan ben yeniden adet olmuştum. Ancak tam yoğunluğunu hatırlamıyorum çünkü 7 yıl geçti üzerinden. Olman normal ama yoğunluk konusunu bilemiyorum.

Merhaba kizlar.
17 mayista spinal sezeryan oldum. Lohusalik kanamam 28 30 gun surdu. Oyle cok yogun olmadi ilk birkac gun haric. Son gunler bir geldi bir gelmedi zaten.
Neyse o bitti 5 temmuzda adetim geldi. Daha dogum yapali 2 ay olmadan. Ilk gun fazla gelmedi ama dun cesme gibi geldi aksam uzeri. Bugun de cok yogun ve pihtili geliyor.
Boyle yogun olmasi normal mi icim mi temizleniyor? Yoksa doktora mi gitmeliyim? Tecrubelilerden acil yardim bekliyorum.
Tebrik ederim öncelikle sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi normal yaşadığınız

Tebrik ederim öncelikle sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi normal yaşadığınız

Amin cok tesekkur ederim. Siz de saglikla kucaginiza alin insallah.
Bu kadar yogun olmasi normal mi? Gunduz de gece icin olan uzun pedlerden kullaniyorum ve 1 saat olmadan doluo tasiyor. Dun bu sebeple 6 jere esofman degistirdim.
Tecrubesizlik ve basimda bir buyuk olmadigindan yasadiklarim normal mi bilemiyorum.

Amin cok tesekkur ederim. Siz de saglikla kucaginiza alin insallah.
Bu kadar yogun olmasi normal mi? Gunduz de gece icin olan uzun pedlerden kullaniyorum ve 1 saat olmadan doluo tasiyor. Dun bu sebeple 6 jere esofman degistirdim.
Tecrubesizlik ve basimda bir buyuk olmadigindan yasadiklarim normal mi bilemiyorum.
Amin teşekkür ederim normal evet vücut temizleniyor
Artık yarın normale döner yarın da aynı şiddetle devam ederse doktorunuzla görüşürsünüz

Back
X