sezeryan sonrası ılk regl?

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
sela kızlar...
17 gun once sezeryan ıle dogum yaptım.....ılk reglı nezaman olurum dıye dusunuyorum suanda....sızler sezeryan ıle dogum yapanlar ılk reglınızı dogumdan nekadar sonra oldunuz? mıktarı nasıldı yogunmuydu?bırde regl agrısı yasadınızmı?tesekkur ederım sımdıden.....

Cnm 5.ayımda oldum
Asiri kanama vardi
Acile gittim
Doktor muayene etti ve dusuk bu dedi
Cok agladim
Bebegim varmış ve ben bilmiormusum diye
Gebelik testi yaptırdık
Negatif cikti
Cok sukur
Ama kanamam çoktu
Afedersin elim kadar surekli parca geliordu
Bebek bezi kullandım
Protestan ictim
3.gunü azaldi
Haftasına bitti
Bu olay gecen ay oldu
Simdi ise korkuyla tarihin gelmesini bekliorum. :(

benim 42 gün normal lahusa kanamam geldi ama az az
44. gün adet oldum
doktora sordum olabilir dedi
sonrasındada her ay oldum

Canım bende aralık 1 de sezeryan oldum ocak 1 de kanamam geldi ve aşırıydı orkid yetmiordu havlu koyuyordum kat kat ağrım yoktu en çok ona sevinçliyim

bende 17 ağustosta doğm yaptım doğumda sadece bir hafta kanamam oldu başka birşey görmedim tam altı ay sonra yeni oldum ve bende çocuk bezi kullandım aşırı oldum bu ay nasıl olurum merakla bekliyorum :43:

benimde bugün tam bir ay oluyor sezeryan doğum yapalı, bende regli olacağım günü merak ediyorum. doğum sonrasındada yoğun bir kanamam olmadı, 10 gün filan normal pedleri kullandım, sonra günlük pedler bile kafi gelmeye başladı. şimdi merakla bekliyorum. aşırı kanama olup kilo verirmiyim acaba :1: :66:

tesekkur ederım kızlar....
okuduklarıma gre yogun oluyor ılk regl.....bekleyelım bakalım nasıl olacak ınsallah aylar surmez.....

Bende tam 6. ayda regl oldum.Ondan sonra iki kez 15 gün ara ile adet oldum.Bebeğim emmeyide bıraktı 7.5 aylık.Bende doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum hem adetim düzene girsin hem korunayyyım diye.Doktora gitsem çok iyi olacak ama canım istemiyyor

Back
X