sezeryan sonrası korse

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
sezeryan sonrası korse kullanan var mı?

Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse

bunu buldum gayet uygun fiyatı.. sezeryan düşünüyorum ve sonrasında bu korseyi kullanmayı. ama nasıl kullanışlımı vs fikrim yok. dikişler acırmı? ve sezeryandan kaç gün sonra kullanmaya başlamalı? 2 3 gün içinde başlansa kullanmaya bir sakıncası olurmu dikişler açısından?

bazı forumlarda çarşafa sarsınlar işte gidiyor göbek falan yazmışlar tabi korse içinde. fikirlerinizi bekliyorum..
teşekkürler.

Bana doktorum vermişti ama ben kullanamadım.Çok sıkı değidi ama beni çok sıktı çok sıcak tuttu.Zaten oturup kalkarken zor oluyodu dikişlerle bir de korse fazla geldi açıkçası.Çarşafa bağlama falan zor iş takarım sıkılmam dersen al fiyatı da uygunsa ama ben kullanamadım.Göbeğim de hep vardı bişey değişmedi yani :))

Bana doktorum vermişti ama ben kullanamadım.Çok sıkı değidi ama beni çok sıktı çok sıcak tuttu.Zaten oturup kalkarken zor oluyodu dikişlerle bir de korse fazla geldi açıkçası.Çarşafa bağlama falan zor iş takarım sıkılmam dersen al fiyatı da uygunsa ama ben kullanamadım.Göbeğim de hep vardı bişey değişmedi yani :))

aslına bakarsan beimde göbdeğim vardı ama sezeryan düşündüğümden eskisinden daha cok olursa diye korkumdan alıp kullanmak istedim uygun fiyatlı buldum ama sizlerin fikirlerinide almak istedim.. ben nisanda doğum yapcam cok sıcak olmaz o zaman kullanabilirim herhalde.. dikişlerde acımazsa :26:

bilgisi olan yok mu?

slm bende almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum külot şeklinde olanlarmı iyi yarım tayt gibi olan korselermi..dikişlerden dolayı giyebilirmiyizz sezeryan deneyimli kızlar yazarsa iyi olur..

slm bende almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum külot şeklinde olanlarmı iyi yarım tayt gibi olan korselermi..dikişlerden dolayı giyebilirmiyizz sezeryan deneyimli kızlar yazarsa iyi olur..

Giyebilirsin bana doktor vermişti.Hastanede verdiler yani hangi marka bilmiyorum ama öyle paçalı değil.Sadece beli saran bir korse.Valla ocak ayında doğum yapmama rağmen bana sıcaklar bastı ve kullanmadım.

bende şaşırdım aslında wc problem olur ikisinde de ama altta arkadaşın verdiği linkteki güzel.bi bak sende istersen

Giyebilirsin bana doktor vermişti.Hastanede verdiler yani hangi marka bilmiyorum ama öyle paçalı değil.Sadece beli saran bir korse.Valla ocak ayında doğum yapmama rağmen bana sıcaklar bastı ve kullanmadım.
bana basmaz herhalde inşallah :1:
giymem lazım göbekl kalmamam lazım :1:

bende şaşırdım aslında wc problem olur ikisinde de ama altta arkadaşın verdiği linkteki güzel.bi bak sende istersen

bana basmaz herhalde inşallah :1:
giymem lazım göbekl kalmamam lazım :1:

sadece beli saranlardan almak daha iyi değilmi wc de çok zorlar zaten oldum olası sevmemişimdir korseyi indir çek yukarı bi eziyet oluyo..doğumdan hemen sonramı giyiliyo belden saranı daha iyi hem uzun süre kanama falan oluyo diyolar bide hasta beziydi pedle falan uğraşcaz bunun kullanımı daha rahat olur gibi geldi banada..

sadece beli saranlardan almak daha iyi değilmi wc de çok zorlar zaten oldum olası sevmemişimdir korseyi indir çek yukarı bi eziyet oluyo..doğumdan hemen sonramı giyiliyo belden saranı daha iyi hem uzun süre kanama falan oluyo diyolar bide hasta beziydi pedle falan uğraşcaz bunun kullanımı daha rahat olur gibi geldi banada..

sanırım beli saranları almak daha iyi ama dikişleri acıtma ihtimalleri cok yüksek tahminimce. paçalıda altında açıklık vardır belki amayazan olmamış. hiç kullanan yok mu kii

Back
X