Ablam ilkini sezeryan 2ciyi normal dogumla dunyaya getirdi...3 yıl önce ilk çocuğunda sezeryan oldum bir oğlum oldu 2 kez hamileyim normal doğum yapmak istiyorum bununla ilgili bilgi sahibi olan yada normal getiren varmı lütfen bilgi verirmisiniz???
Amin inşallahAblam ilkini sezeryan 2ciyi normal dogumla dunyaya getirdi...
Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insAllah
Ilk dogumda 20 saat dogumhanede bekletip cocuk cikmayinca sezeryana yonelip yaptilar. Ikinci hamileliginde aciklik olunca normal dogum yapti digerleride normal dogum oldu...Amin inşallahnasıl normal doğum yaptı detaylı anlatabilirmisiniz hiç bilgim yok ???
Nerde oldu normal doğumunu bebek kaç ayıkken açıklık oldu bebek erken doğumu yaptıIlk dogumda 20 saat dogumhanede bekletip cocuk cikmayinca sezeryana yonelip yaptilar. Ikinci hamileliginde aciklik olunca normal dogum yapti digerleride normal dogum oldu...
Yani ilk sezeryansa ikincide oyle olur diye bisey yok kesinlikle.
Sadece 3 sezeryandan sonra cocuk yapmayi onermiyorlar hatta yasaklayacak sekilde siddetle karsi cikiyorlar burdaki doktorlar. Turkiyeyi bilemem tabi
Fransadayiz biz canim burda oldu.. 2.ci galiba bi kac hafta erken geldi tam hatirlamiyorum ciddenYanı
Nerde oldu normal doğumunu bebek kaç ayıkken açıklık oldu bebek erken doğumu yaptı
Evet 2.ci yeni hamileyim normal doğum yapmak istiyorum ama bilgiyee ihtiyacım var çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinFransadayiz biz canim burda oldu.. 2.ci galiba bi kac hafta erken geldi tam hatirlamiyorum cidden
Rica ederim Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi.nasip etsinEvet 2.ci yeni hamileyim normal doğum yapmak istiyorum ama bilgiyee ihtiyacım var çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinbende tüm sancılarımı evde çekip öyle hastaneye giderim belki normal yaparlar
AMİN CÜMLEMİZERica ederim Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi.nasip etsin
bu şekilde doğum yapan birçok bayan ve teşvik eden doktorlar var..operatör doktor Sevilay bozkurt var ınstagramda..ssvd yapıyor yüzlerce doğum gerçekleştirmiş sayfasına bir bakın sizin için ümit verici olur..bir bayanı biliyorum ilk sezaryen ikinciyi 4 kilonun üzerınde normal doğum SSVD yaptı..yani sezaryen sonrası vajınal doğum3 yıl önce ilk çocuğunda sezeryan oldum bir oğlum oldu 2 kez hamileyim normal doğum yapmak istiyorum bununla ilgili bilgi sahibi olan yada normal getiren varmı lütfen bilgi verirmisiniz???
bunu önceden doktorunuzla planlamanız lazım. öyle sancımı evde çekerim giderim belki normal alırlar diye bir riske neden giriyorunuzkiEvet 2.ci yeni hamileyim normal doğum yapmak istiyorum ama bilgiyee ihtiyacım var çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinbende tüm sancılarımı evde çekip öyle hastaneye giderim belki normal yaparlar
kesinlikle kendinizi ve bebeğinizi tehklikeye atmayın..öncelikle kendinize SSVD yi destekleyen ve yapan bir doktor bulun ve süreci beraber ilerletinEvet 2.ci yeni hamileyim normal doğum yapmak istiyorum ama bilgiyee ihtiyacım var çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinbende tüm sancılarımı evde çekip öyle hastaneye giderim belki normal yaparlar
Canım merhaba bende hamileyim 7 aylık ilk gebeligimle arasında tam 10 yıl var.Mersinde yaşıyorum ve bunu destekleyen bir doktor bulamadım.Cok isterim normal doğum yapmak ama hiç bir doktor buna yanaşmıyor.Tehlikesi yüksek.Kesinlikle sancılı çekip öyle gideyim filan diye düşünme.Bebegin hayatini tehlikeye sokarsın Allah korusun3 yıl önce ilk çocuğunda sezeryan oldum bir oğlum oldu 2 kez hamileyim normal doğum yapmak istiyorum bununla ilgili bilgi sahibi olan yada normal getiren varmı lütfen bilgi verirmisiniz???
3 yıl önce ilk çocuğunda sezeryan oldum bir oğlum oldu 2 kez hamileyim normal doğum yapmak istiyorum bununla ilgili bilgi sahibi olan yada normal getiren varmı lütfen bilgi verirmisiniz???
cherry_pie arkadası ssvd yapmıs biri olarak bilgilendirir misin
ama kesinlikle evde çekeyim belki normal yaparlar demeyin. yanlıs bilmiyorsam ssvd planlayan anne özellikle son haftalarda sıkı takip oluyor. eğer vücudunuz buna uygun değilse bebek normal doğum pozisyonunda eski dikis yerinden cıkmaya calısabiliyormus. bu da ciddi komplikasyonlar iceriyor. öncelikle bu isteğinize karşı doğru doktor bulmalısınız. aksi halde sizin de bebeğinizin de hayatı tehlikeye girebilir.
Canım merhaba bende hamileyim 7 aylık ilk gebeligimle arasında tam 10 yıl var.Mersinde yaşıyorum ve bunu destekleyen bir doktor bulamadım.Cok isterim normal doğum yapmak ama hiç bir doktor buna yanaşmıyor.Tehlikesi yüksek.Kesinlikle sancılı çekip öyle gideyim filan diye düşünme.Bebegin hayatini tehlikeye sokarsın Allah korusun
Merhaba hangi şehirde yapmıştınız sizMerhaba kızlar kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızıBen 3,5 yıl arayla Ssvd yaptım.
Öncelikle seni korkutmaya çalışanlara sakın kulak asma. Şartlar uygunsa normal Doğum her anlamda sezaryenden daha az riskli.
Önerim öncelikle Ssvd yi tam destekleyen bir doktor bul. Mutlaka Doğum eğitimine katılmakta ebeni gerekirse doulanı ayarlayıp ekibini kur.
Facebook’ta Ssvd grubu var oraya üye olursan hangi şehirde hangi doktor destekliyor görebilirsin. Sorularını sorabilirsin.
Devlette bunu destekleyen pek yok ne yazıkki doktorların kolayına geliyor sezaryan.. özelde de çok uçuk fiyatlar var riskinden dolayı ben İzmir gibi büyük bir şehirde bulamadım destekleyen.Bundan 7 yil evvel ikinci cocugumu ilki sezeryan diye doktora israr etmeme ragmen yine sezeryan oldum.
O donem doktorum "hicbir doktor bu riski almaz " demisti halbuki ilk sezeryanla arasi 5 yildi.. demek ki teknoloji gelismis. Keske ben de normal dogurabilseydim
Ozeldeydi dogumum ama yine de drum yapmamistiDevlette bunu destekleyen pek yok ne yazıkki doktorların kolayına geliyor sezaryan.. özelde de çok uçuk fiyatlar var riskinden dolayı ben İzmir gibi büyük bir şehirde bulamadım destekleyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?