Sezeryan sonrası normal doğum

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
2 sene 2 ay oldu sezeryan ile doğum yapalı şimdi allah nasip ederse 1 ay sonra 2. Doğumumu yapacağımm
Normal istiyorum sezeryan dan sonra normal doğum yapan gören bilen duyan var mı🤗

2 sene 2 ay oldu sezeryan ile doğum yapalı şimdi allah nasip ederse 1 ay sonra 2. Doğumumu yapacağımm
Normal istiyorum sezeryan dan sonra normal doğum yapan gören bilen duyan var mı🤗
Sezeryan sonrasi normal dogum yapiliyor ama her doktor yapmiyoe bunu arastirman lazim. Ama 2 sene cok az riskli olur yapmazla bence. Uzun zaman gecmesi gerek sezeryandan sonra

Bi bilgim yok canım ama duydum özel Dr bulman lazm devlette yaptıran yoktur tahminimce
ama normal doğum için bence biraz daha zaman geçmeliydi gibime geldi

Olabiliyor diyorlar ama yaparım diyen doktor bulamadığım için ikinciyi de sezaryen yaptım.
Riskli olduğu için her doktor kabul etmiyor demişlerdi. Sizinkinin arası da kısaymış. Olur mu bilemedim.

Olabiliyor diyorlar ama yaparım diyen doktor bulamadığım için ikinciyi de sezaryen yaptım.
Riskli olduğu için her doktor kabul etmiyor demişlerdi. Sizinkinin arası da kısaymış. Olur mu bilemedim.
Valla bnmde yarın dr randevum var bi soracağım 🤔 bakalım hayırlısı

Yurt dışında arkadaşım yaptı ama doktorun dediği 40 haftayı geçmesini beklemiyorlar. 40 dolunca gelmezse sezeryana aliyorlar. Doktor bulursaniz olabilir neden olmasin

İnstagramda ssvd.tr grubu var takip edin facedede doktor isimlerinide paylaşıyorlar yaptıran, devlette çok yaptıran yok zeynep kamilde yaptırıyorlarmış riskli gebelik bölümünde, 6000 8000 10000 tl alan var bu doğumlara, araştırın siz yinede ama rüptür yani rahimin yırtılma riski var ve ben olsam bunu göze alamazdım ilk bebeğimi düşünüp ama herkesin kararı ve dünyası farklı saygım sonsuz

Canım ben dogudayken ilk sezaryan üstüne 6 tane normal doğum yapan bile duymuştum 😂 ama tabi dr un görüşü çok önemli her dr o riski alamiyo çünkü rahimde yırtılma gibi bi komplikasyon gelisebiliyomus😔 allah gönlüne göre versin inşallah öyle diyelim 🤷🏼‍♀️😊

Canım ben ilk sezeryandı.2.ye aradan 6 yıl geçmişti.aynı doktoruma normal yapabilirmiyim dedim.çok riskli doğum anında sezaryen yerin yırtılabilir dedi ve 2.de sezeryan olduğu halde amaliyatta yerim yırtıldı 2 saat diktiler.ıyki de doktorumu dinlemişim

Benim doktorum şöyle bir açıklama yapmıştı bir vücuda bu kadar zarar vermeye gerek var mi göbekte kesik vajinada kesik bu bir vücud olmaz sen zaten yapamazsin müsait değilsin demisti. Birde kan kaybi aşırı olabilirmis.

2.sezeryandan sonra bile normal doğum yapan var.iki sene geçmiş zaten yapabilirsiniz.uygun bir doktor bulmanız lazım bir an önce. Geç kalmışsıniz biraz.ama doktorunuz muayene eder normal olur derse bir ay sıkı bir hazırlık yapmanız lazım. Bazı egzersizler yapmak nefes çalışmaları yapmak gibi
Ayrıca şunu da söylemeden edemeyeceğim, her Sezeryan doğumda da rahim yırtılma riski vardır.

Benim ablam 4 yıl aradan sonra ikinci çocuğunu normal doğumla yaptı. Tabii zor oldu, her doktor da öyle bir risk almak istemeyebiliyor. İsterseniz doktorunun adını da verebilirim ama doktoru kendi takip etmediği gebeyi de kabul etmeyebiliyor çünkü ekstra uygulamalar da yapıyor gebelik boyunca ssvd için. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğimle. :)

Facede ssvd grupları var.instagramda 'bir Sezeryan hep Sezeryan degildir' grubu var.mutlaka takip etmelisiniz

Back
X