Sezeryan sonrası rahimde parça kalmış

Esesmeee

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
39
5
6
32
Hanımlar merhabalar 40 gün önce doğum yaptım kontrole gittim rahim içinde plesenta zarı kalmış ve az bişey kanama alanı oluşmuş kendiliğinden düşebilirmiş eğer olmazsa ilaç vereceklermiş eğer oda olmadı kürtaj olmam lazımmış başına böyle bişey gelen var mı acaba

Merhaba canım geçmiş olsın. Plasenta dedin mi tüylerim diken diken oluyor. Benimki de rahime yapışık olabilir korkuyorum. Nasılsın şimdi ? O kanama alanın kapanmış mı parça yok olmuş mu ?

Merhaba canım geçmiş olsın. Plasenta dedin mi tüylerim diken diken oluyor. Benimki de rahime yapışık olabilir korkuyorum. Nasılsın şimdi ? O kanama alanın kapanmış mı parça yok olmuş mu ?
Teşekkür ederim sezeryanı mı yapan bir Prof kesinlikle öyle bişey olmayacağını söyledi 2 farklı gün vajinal muayene yaptı ikisinde de hiç bir şekilde parça kalmadığını söyledi şuanda kanama dışında bir sıkıntım yok arada leke gibi geliyor bazende çoğalıyor bugün 59. Gün sizede geçmiş olsun inşlh sizde de herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…