- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Ciddi mi ? Gebelik durumu olabilir mi sizce yolun yarısında falan meselakızım bu ayin 10 unda bir yaşında olacak bende hala adet olmadım
Her bebeğinde 1.5 yıl adet görmeyen bir kaç çocuk annesi hastalarım oldu. Süt koruyor diye korunmasız ilişkiye girmeyin, mutlaka korunun.
Hemsireyim evet. Ben de şok olmuştum ilk duyduğumda..Bende 6 aya şok oluyordum ya ilk defa duydum 1.5 yılı. Hemşire misiniz bu arada
Benim ilk 40 gun azalarak devam eden kanamam oldu. O bittikten 5 gun sonra adet oldum. 2 hafta sonra bir daha adet oldum. Benim bunye de kafayi yedi heralde :)
gebelik durumu yok korunuyorum zaten cerazetta kullanıyorum 1.5 yıla kadar normal dedi doktorumCiddi mi ? Gebelik durumu olabilir mi sizce yolun yarısında falan mesela
5gün sonra olduğun adet değildir cnm ona kırk sonu derler eskiler bende öyle oldum çünkü adet sandım aşılmadır kanamam 2 gün önce oldu yani Doğumdan 3 ay sonraBenim ilk 40 gun azalarak devam eden kanamam oldu. O bittikten 5 gun sonra adet oldum. 2 hafta sonra bir daha adet oldum. Benim bunye de kafayi yedi heralde :)
Aynen dediğin gibiymiş. Asıl adetim o kanamadan 15 gün sonra olanmış düzenli oluyorum artık5gün sonra olduğun adet değildir cnm ona kırk sonu derler eskiler bende öyle oldum çünkü adet sandım aşılmadır kanamam 2 gün önce oldu yani Doğumdan 3 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?