- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
merhaba arkadaşlar,sonunda sezeryan tarihim belli oldu.
biliyorsunuz benim hamileliğim çok çok sıkıntılı geçti.9.aydayım hala kusuyorum bulantı ilacı alıyorum.şükür ki eskisi kadar şiddetli değil.bir sürü sorun yaşadım.bir çok arkadaş beni hatırlayacaktır.ve psikolojik olarak çok yoruldum yıprandım.
normal doğumu bekleyecek güç ve sabrı kendimde hiç bulamıyorum.dr.umda bunun farkında.ve bugün çarşamba günü bebeği alabileceğini söyledi.
o zaman 37+3 günlük oluyor.bi taraftan çok mutluyum artık bebeğime kavuşmak bu bedenimle ilgili sıkıntılardan kurtulmak hayata karışmak istiyorum.bi taraftan da acaba erken mi bi sorun çıkar mı sorun çıkarsa vicdan azabıyla nasıl yaşarım diyorum.
sizce???
bende sezeryanla dogum yaptım bebegımı doktorum 38+3 de aldı.merhaba arkadaşlar,sonunda sezeryan tarihim belli oldu.
biliyorsunuz benim hamileliğim çok çok sıkıntılı geçti.9.aydayım hala kusuyorum bulantı ilacı alıyorum.şükür ki eskisi kadar şiddetli değil.bir sürü sorun yaşadım.bir çok arkadaş beni hatırlayacaktır.ve psikolojik olarak çok yoruldum yıprandım.
normal doğumu bekleyecek güç ve sabrı kendimde hiç bulamıyorum.dr.umda bunun farkında.ve bugün çarşamba günü bebeği alabileceğini söyledi.
o zaman 37+3 günlük oluyor.bi taraftan çok mutluyum artık bebeğime kavuşmak bu bedenimle ilgili sıkıntılardan kurtulmak hayata karışmak istiyorum.bi taraftan da acaba erken mi bi sorun çıkar mı sorun çıkarsa vicdan azabıyla nasıl yaşarım diyorum.
sizce???
4 tane sezeryenla dogum yaptim 3 u 40 haftalikti hic bir sorun yasamadim en kucugum 38 haftalik aldilar emmede buyuk problemler yasadim cocuk ememedi beni o sikintilar hepsinden zordu benim icin bebegim ememiyor ve agliriyor mamaya cok karsi oldugum halde vermek zorunda kaldim benim icin cok zordu mama iciyor beni emmiyor diye nasil aglardim.bence bebek nezaman cikmak istedigine kendisi karar vermeli bir isaret vermeli diye dusunuyorum.
sezaryenle en fazla 3 doğum yapılıyor diye biliyordum.4 tane olunca sorun yaşadın mı?hep aynı yeri mi kesiyorlar mesela?sonra aralarında kaçar sene var?
benim ilk bebegim vefat edince ben 3 dogumda kordonlrimi baglatmadim ve dorduncuyu dogurdum 3.ve 4.arasinda 3yas 4ay var ayniyerden kesmiyorlar
sağol canım..
peki senin için zor olmadı mı?4 ameliyat yeri yani... yıllar geçince etkileri ağrıları geçiyor mu?
yok ayni surede iylestim suan bir problemim yok sizin kacinci sezeryan
benim ilk olacak. ama göz problemim nedeniyle normal doğum yasak. en fazla 3 doğum yapabilirim sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?