• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan ve karın tüyleri

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
Kızlar bir kac gün sonra kontrolum var ve sezeryan günüm belli olacak, sorunum benim malesef karın, göbek hatta göğüs bölgeme doğru tüy var epeyce. Ultrason zamanlarında bi şekilde idare ettim ama şimdi herkes karnimi görecek çok rahatsız oluyorum, ağda yapınca bütün tüy koklerim kizarip şişiyor biri hafta öyle kalıyor, jilet sürmek istemiyorum zaten sursem ertesi gün hemen çıkar, var mı önerisi olan??

agdadan başka çözüm yok...şayet sezeryanden sonra orası hassas olacak ve senin de bir sürü işin ...kontrol dü emzirmeydi .temiz kalmak istiyorsan şimdilik agda yaptır.

sonra emzirme sonrası lazer en iyi yol.

benim de hamileligimde oluştu malesef HORMON BOZUKLUGU ndan oluşuyor.Lütfen bunu bir işaret kabul edip TİROİT FONKSİYONLARINI SÜREKLİ KONTROL ETTİR.
GEÇMİŞ OLSUN

Kızlar bir kac gün sonra kontrolum var ve sezeryan günüm belli olacak, sorunum benim malesef karın, göbek hatta göğüs bölgeme doğru tüy var epeyce. Ultrason zamanlarında bi şekilde idare ettim ama şimdi herkes karnimi görecek çok rahatsız oluyorum, ağda yapınca bütün tüy koklerim kizarip şişiyor biri hafta öyle kalıyor, jilet sürmek istemiyorum zaten sursem ertesi gün hemen çıkar, var mı önerisi olan??

ben de aynı dertten muzdarribim ayy hem karnımda tüy var hemde dediiin gıbı kızarıyo denemedım ma bı yontem var duydum dene sen banada söyle
yarım lıtre suya 2cay kasıgı tuzu karıstırp agda yapılan bolgeyı ov ve oylece 2-3saat kaldıktan sonra yıka..
sonucunu merak edıorum bebişin hayırlı uuurlu olsun

merhaba canım tüy dökücü krem kullansan jilet belki tahriş yapar aslında en iyisi ağda ama kızarıyor diyorsun ertesi güne geçmiş olmuyor mu kızarıklığı birde bişey daha sorucam senin tüylenme problemin var galiba bunu doktora söyledin mi

Hamilelikten dolayi killanma olusmustur. Dogumdan sonra dokulur. Tuylerinizi almaya calismayin...

Sağolun kızlar, aslında hormonlarla ilgili bir problem yok, baba tarafim biraz böyle, bide ben evlenmeden önce lazere gidiyordum malum lazer yapılan bölge jiletle alınıyor önce, göbek kismimi da yaptırdığımm için jilet sürüldü oraya, hamilelikte bıraktım lazeri de, onun da etkisi geçince arttı malesef, en iyisi ağda gibi duruyor ama dedigim gibi çok kizariyor

Aldirirsan hep cikacak... benimde vardi ama ben aldirmadim sonrasinda da döküldü hepsi... :

Back
X