sezeryan yapanlar bir bakabilirmi??

ay çok komik yaa ,kimi demiş ilkellik ,kimi demiş saçmalık ,kandırmışlar ,iğrenç bilmem ne..bana yapıldı ve iykide yapıldı,hiç iğrenç ,pislik bişey değildi ,lohusalığımda bu sayede iki üç damla kanamam oldu o kadar ,sezeryan esnasında temizleniyor fakat dikimden sonra hala kanama devam ediyor..ve 40 gün boyunca bu kan akıyor ,bu işlem yapıldığında ise 40 günlük kanama 10 güne düşüyor ve azar azar geliyor..ayrıca el kol sokma diye bişey yok ,3 parmak sokup pis kanı akıtıyorlar ve bu acayip rahatlatıyor..lütfen bilmediğiniz ve yaşamadığınız konular hakkında bu şekilde konuşmayın iyaşamadık deyin duymadık deyin yeterli ...

bir öğretmen edasıyla insanları azarlamanıza bir anlam veremedim. buradaki insanların yüzde 90 ı yaşamamış böyle birşey, üstelik ilkellik olarak geliyor da olabilir. sizin çıkışınız bunu değiştirmeyecek yerimseniben üstelik 40 gün akması gereken kanın 10 günde bitmesi çok da mükemmel birşey olmasa gerek, zira o zaman lohusalığa 40 gün demezlerdi. inşallah 2. kez sezeryan olucam, ilkinde böyle birşey yaşamadım ve kendi adıma, bunda da o işlemi uygulatmaktansa 40 gün lohusa olmayı tercih ederim yerimseniben

bana yaptılar cnm ama emin ol rahim açıklığını ölçtükleri zamanki kadar acımıyor rahat olabilirsin zaten kanaman olduğu için genital bölgen nemli oluyor ama rahim açıklığını ölçerken jel sürüp yapıolar o çok acıyor ayrıca el tamamen girmiyor sadece parmaklar

yok öyle bişey cnm korkma ben 20 gün önce sezeryan oldumm sadece uyanınca 3 ,4 saat sonra yürümen gerekiyorr ayağa kalkınca zaten kendiliğinden boşalıyor kan bu kadar acıda yok kan boşalması daha iyi zaten şişliğin gidiyorr korkmana gerek yok yani

bende sezeryan oldum banada öyle bişey yapmadılar
pis kan boşalsın diye sadece karnına biraz basıyorlar ama dayanılmayacak gibi değil
seni sanırım biraz korkutmuşlar

kızlar valla doğumum inşallah sezeryan olacak normalden korkuyorum çünkü vede sezeryan olduktan sonra bana yapılıp yapılmadığını mutlaka yazıcamm kaydirigubbakcemile5

Yil 2018.. bu bahsedilen igrrnc durumu ben yasadim bizzat. Dogum yapali 20 gun olacak ve o igrenc psikolojiyi hala uzerimden atamadim. Ebeler alttan ellerini sokarsk karnima bastirip kirli kan bosalttilar. Herkrs mis gibi rahat sezeryan gecirmis benim sansima bu denk geldi. Hala da iyilesemedim

Yil 2018.. bu bahsedilen igrrnc durumu ben yasadim bizzat. Dogum yapali 20 gun olacak ve o igrenc psikolojiyi hala uzerimden atamadim. Ebeler alttan ellerini sokarsk karnima bastirip kirli kan bosalttilar. Herkrs mis gibi rahat sezeryan gecirmis benim sansima bu denk geldi. Hala da iyilesemedim

Bende 2016 da ilk dogumumu yaptim bendende o sekilde kan temizlediler aman zaten canim aciyodu bian once napcaklarsa yapip gitsinler die bakmıştım :D on gunde anca toparlandim sezeryan kötü ya

Bende 2016 da ilk dogumumu yaptim bendende o sekilde kan temizlediler aman zaten canim aciyodu bian once napcaklarsa yapip gitsinler die bakmıştım :KK70: on gunde anca toparlandim sezeryan kötü ya
Gene iyi toparlanmissin canim 10 gunde. Ben 27 gun oldu bugun daha yeni yeni toparlaniyorum hatta daha dik yuruyemiyorum ara ara agrilarim da oluyo..

Ne dicem belli ki bir sorun oluyor yapılanlarda o şekilde boşaltılması gerekiyor demek ki..
Hayır belki de uyanmadan yaptılar ne biliyoruz...
Bir birinizi suçlamadan bir de böyle düşünün lütfen...;)

Ne dicem belli ki bir sorun oluyor yapılanlarda o şekilde boşaltılması gerekiyor demek ki..
Hayır belki de uyanmadan yaptılar ne biliyoruz...
Bir birinizi suçlamadan bir de böyle düşünün lütfen...:KK66:
benim komsum bahsetmişti bana yeni doğum yaptigimda birkaç ay önce. 7 yıl önce doğumdan sonra ona yapmışlar. sana yapmadılar mı dedi yooo dedim
bir sorun olduğundan degil de hastaneden hastaneye değişiyor bence uygulamalar

Back
X