- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi incitanemm
ay çok komik yaa ,kimi demiş ilkellik ,kimi demiş saçmalık ,kandırmışlar ,iğrenç bilmem ne..bana yapıldı ve iykide yapıldı,hiç iğrenç ,pislik bişey değildi ,lohusalığımda bu sayede iki üç damla kanamam oldu o kadar ,sezeryan esnasında temizleniyor fakat dikimden sonra hala kanama devam ediyor..ve 40 gün boyunca bu kan akıyor ,bu işlem yapıldığında ise 40 günlük kanama 10 güne düşüyor ve azar azar geliyor..ayrıca el kol sokma diye bişey yok ,3 parmak sokup pis kanı akıtıyorlar ve bu acayip rahatlatıyor..lütfen bilmediğiniz ve yaşamadığınız konular hakkında bu şekilde konuşmayın iyaşamadık deyin duymadık deyin yeterli ...
bir öğretmen edasıyla insanları azarlamanıza bir anlam veremedim. buradaki insanların yüzde 90 ı yaşamamış böyle birşey, üstelik ilkellik olarak geliyor da olabilir. sizin çıkışınız bunu değiştirmeyecek yerimseniben üstelik 40 gün akması gereken kanın 10 günde bitmesi çok da mükemmel birşey olmasa gerek, zira o zaman lohusalığa 40 gün demezlerdi. inşallah 2. kez sezeryan olucam, ilkinde böyle birşey yaşamadım ve kendi adıma, bunda da o işlemi uygulatmaktansa 40 gün lohusa olmayı tercih ederim yerimseniben