E Elduaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2022 1 0 1 32 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Elduaa #1 Sezeryan yapalı 3.5 sene oldu iki günden sezeryan yerimde arada bir ağrı oluyo. Ama çok kötü bir ağrı geldi mi vücudum kitleniyo öyle agrisiolan vadmi
Sezeryan yapalı 3.5 sene oldu iki günden sezeryan yerimde arada bir ağrı oluyo. Ama çok kötü bir ağrı geldi mi vücudum kitleniyo öyle agrisiolan vadmi
A Aminem nisfa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Aralık 2021 36 10 3 37 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Elduaa #2 Elduaa .!.: Sezeryan yapalı 3.5 sene oldu iki günden sezeryan yerimde arada bir ağrı oluyo. Ama çok kötü bir ağrı geldi mi vücudum kitleniyo öyle agrisiolan vadmi Genişletmek için tıkla... Soğuk alındığı da olur öyle genel de benim de öyle oluyor
Elduaa .!.: Sezeryan yapalı 3.5 sene oldu iki günden sezeryan yerimde arada bir ağrı oluyo. Ama çok kötü bir ağrı geldi mi vücudum kitleniyo öyle agrisiolan vadmi Genişletmek için tıkla... Soğuk alındığı da olur öyle genel de benim de öyle oluyor