Sezeryan

aysegul_86_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
46
6
28
Mrb kizlar merak ettigim ikinci sezeryan ilke gore daha zormu dahami kolay uyaninca o muthis siziyi yine aynimi duyuyoruz ben cok korkuyorum dusundukce kalbim sikisiyo subatta ins sezeryan olucam ve cok korkuyorum dusunmekten inanin kendimi veremiyorum

Yengemden bildiğim kadarı ile söylüyorum. Yengem mecburi iki kere oldu ikisi de aynı gecti. Bence bu durum vücudun direnci ile alakalı ...

Ben de ilkinde ne güzel bilmiyordum rahattım epidural oldum.sonrasında sıkıntım olmadı ama bu sefer biliyorum ya stres oldum şimdiden

Uykularim kaciyo ruyalarima bazen geliyo cok zor atlattim 2 ay sonra toparlanabildim hele o uyaninca o siziyi hic dusunemiyorum enfeksiyon kapti yaram orayi sivilce sikar givi sikip bosalttiktan sonra rahatlatladim

Spinal yaptirin uyanma derdi olmasın benim ilki oyleydi. Ki son anda sezeryan a girdim ameliyathanede bilgi verildi bende spinal dedim. Memnunum simdi ikinciye hamileyim bi sıkıntı çıkmazsa onu da spinal düşünüyorum

İlk doğumum normal oldu ama ben öldüm dedim mahvoldum o ağrı sızı kat yürüyordum 2.si mecburiyetten sezeryan oldu ve çok rahattım bu 2.sezeryanım olacak ve ben çok rahatım

ben bi gözü karalik yapip hamile kalmistim ama düştü. simdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum 2. sezeryan olayindan. hatta bende bunla ilgili konu acmistim. dusundukce sezeryan yerlerim sizliyo bide nedense. vaz mi gecsem ne. bide yine hamileligimlw ilgili olumsuzluk yasayacakmisim korkusu olustu hafiften

Ben iki kere oldum doğumun hepsi zor ilk ki daha kolay di genel anasteziydi ikincisi Epidural oldu ve baya aci vericiydi ilkine de ilgi gösterMen gerekiyor ve ben hemen ayağa kalktım yapıştırma yöntemi yaptılar ikincisini aynı yerden kesmemisler ara da 4 Cm var acaba neden bilen arkadaşlar var mı

10 gün sonra inanın tüm acılar geçiyor geriye bebisin mis gibi kokusunu içine çekmek ona baktığında dünyanın en şanslı kişi olduğunu düşünüyorsun iki oglum var iyi varlar üçüncü sezeryanı sanırım kaldıramaz. Allah tüm kadınlara nasip etsin anne olmayı isteyen herkesé versin inş.

Iste canim onemli olan o ilk gunki aciyi cekmek gerisi bisekilde geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…