Sezeryana 7 saat kaldi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Öğlen 2 de sezeryanim var. Çok korkuyorum çok çok çok. Özellikle sonda dan. Ameliyatta ayilmaktan. Bayilma öncesi herseyden. Yasin Suresi dinledim sabah kahvaltı yapıp hala çok kotuyum.

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Duanı oku, gersini Allah'a ve doktorlara bırak. Vesveselenme. Çabucak bitecek inşallah.

Korkacak bir sey yok.

Ben acil sezeryana alindim. Sondayi hatirlamiyorum bile. Muhtemelen epiduralden sonra takildi.

Sezeryan sirasinda niye uyanasinki. Ilk yaptiklari sezeryan sen olmayacaksin. Onlar bilir ne kadar narkoz vermeleri gerektigini. Hem uyanacak gibi olursa biraz daha narkoz verirler geri uyursun.

Inan bana korkacak hicbir sey yok. Saglikcakla al bebegini kucagina.

Canım elbette korkabilirsin, ilk defa yaşayacaksın sanırım. Bilmediğin birşey sonuçta. Ama sen sezaryen sonrası yaşayacaklarını düşün ve rahatla. Bebeğini kucağına alacaksın, kokusunu içine çekeceksin. Artık hayatın değişecek :) çok güzel şeyler bunlar.

Ayrıca sezaryeni bayıltılmadan, sadece belden aşağısı uyuşturulup, doğumda bilinci açık olan insanlar var. Bilerek istiyorlar bunu. Doğum anını görmek için. O yüzden sen bayılıp ayılmaktan korkma hiç :D

Sonda da inan çok basit bir şey. Hissetmeyeceksin bile.

Sen bunları düşünme. Akışına bırak, bebeğine odaklan. Herşey çok güzel olacak :)

Şükür sonda yi hiç hissetmedim bile. Biraz geçte olsa çıktım ameliyattan yürümeye çalışıyorum. İsteğe bağlı olsa pişman olurdum belki sonradan duyulan ağrı için ama yine de şükürler olsun.kimse korkmasın Allah o cesareti veriyormuş son anda.

Şükür sonda yi hiç hissetmedim bile. Biraz geçte olsa çıktım ameliyattan yürümeye çalışıyorum. İsteğe bağlı olsa pişman olurdum belki sonradan duyulan ağrı için ama yine de şükürler olsun.kimse korkmasın Allah o cesareti veriyormuş son anda.

Hadi gözün aydın :) Allah bebeğine hayırlı bir ömür versin

Back
X