sezeryana girerken oje yasak mı?

FONDILYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
202
1
96
İzmir
arkadaşlar slm yarın sabah hayırlısıyla sezeryan ile bebişimi kucaıma alacağım.
oje yasak die bir kaç kişiden duydum.. doktorum herhangi birşey söylemedi ama..
doğruluk derecesi nedir? bilen yaşayan varsa bilgi verebilir mi?
izmir özel kent hastanesinde doğum yaıcam..
sevgiler.:CüvCüv:

evet beinmde bildiğim kadarıyla oje yasak onun yanında toka küpe gibi metal eşyalar da yasak. sağ sağlim bebeğine kavuşursun umarım darısı başıma :)

evet canım ben de doğuma girerken oje varmı diye sormuşlardı.(ben acil gitmiştim)nedenini bilmiyorum ama yasak. tabi metal şeyler de yok.zaten ameliyat elbisesi giydiğiniz için takı olması imkansız ( yani süslü almıyolar :))))

evet yasak canım.
parmağına takılacak olan pulse oksimetri yüzünden çıkartılıyor; bebiş doğunca sürer süslenirsin artıkbayanssulusmile
hayırlı doğumlar; bebeğiniz sağlıkla al kucağına inşallah..

Oje her türlü operasyona girmeden önce yasak. Tırnağın rengine bakıyorlar, morarıp morarmadığına.

Kız doğuruyormusun. hadi hayırlısıyla atlatta gel anlat bize olan biteni
Cenab-ı Allah sıkıntısız stressiz kolay doğum nasib etsin. bizede dua et taze anne :lepi:

Hayırlı doğumlar inşallah...Allah yardımcın olsun,çabucak iyileş...:Saruboceq::nazar:

arkadaşlar ii dilekleriniz iin çok çookk teşekkürler. bir kaç saat içinde çkıcam evden.. heyecan dorukta..
darısı tüm hamişlerin başına..
sevgiler

Dualarımız seninle arkadaşım.. bende böyle bir Cuma günü doğuma gitmiştim :a015:

fondilya
hayırlı doğumlar dilerim,bebeğini sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sonra bize de anlat ama hikayeni

Demek doğuracağınızın önceki gecesi insanı uyku tutmuyormuş. Fondilya gecenin 04:00'ünde mesajlaşıyor. Ne büyük bir heyecan... Hayırlı haberlerini alırız inşallah..

Back
X