sezeryana girerken????

ciddi misin yaa. Amane gerek var anadan uryan durmaya. Onların işi gobekle değil mi :KK43:

utanmana gerek yok..sen baygınken açsınlar ona dua et..bazı drlar sen bayılmadan açıyormuş :)

bn iki kez ameliyat oldum..biri kapalı biride normal ameliyattı..ikisindede bayılınca örtü alındı..

zaten ameliyttan uyanınca ustunde örtü var,istesende açmıyor kımse..zaten o an umrundada olmuyor :)

utanmana gerek yok..sen baygınken açsınlar ona dua et..bazı drlar sen bayılmadan açıyormuş :)

bn iki kez ameliyat oldum..biri kapalı biride normal ameliyattı..ikisindede bayılınca örtü alındı..

zaten ameliyttan uyanınca ustunde örtü var,istesende açmıyor kımse..zaten o an umrundada olmuyor :)
oda iyimiş :D hahaaa

Tatlım sıkıntı orda ya sezeryan bi doğum değil ameliyat benim bebeklerim sezeryan sonrası girdiği doğum sokundan oturu öldüler. Rabbim bebeğini sağlıklı ömürlü kucağına almayı nasib etsin

Spinalde belden igne yapiliyor.ve dolayisiyla sondayi hissetmiyoruz degil mi?

Tatlım sıkıntı orda ya sezeryan bi doğum değil ameliyat benim bebeklerim sezeryan sonrası girdiği doğum sokundan oturu öldüler. Rabbim bebeğini sağlıklı ömürlü kucağına almayı nasib etsin
allah rahmen eylesın cok gecmıs olsun cok uzucu emınım cok zordur...
fakat bu dedıgınız sezeryanla dogum yapmak zorunda olanlar ıcın nasıl bırsey farkındamısınız?
kımse dogumdan once bu dedıgınızı duymak ıstemez hamılelık zaten cok hassas bı donem ozellıkle bu son ay ya dogumda bebegıme bırsey olursa dıye kabuslar gorurken...
normal dogumda da ölen bırsuru melek var
aynı sekılde sezeryanla veya normal dogan gayet saglıklı yasayanlarda var...
cok zorlu vajınal dogumda bebegı veya anneyı kaybetme durumuda var
bız buna kader kısmet derız dırek dogum seklıne baglamak yanlıs olur...

ben açık ameliyata gırerken sondamı ben bayılınca taktılar.. Rica edip şansınızı bir deneyın..

Katlancaz artik ne yapalim :)
yok yok acımaz kendını kasma guven ;)
aklına hıc acıyacak duygusunu getırme
ben ogun hep soyle dusuncem; mınık kuzu olucak vucudumun acı olarak algıladıgı hıcbırsey yok onların hepsı normal seyler , hepsı mutluluk sevgı.. bebıse deger.
hep boyle dusuncem sonda takılırken bıle oyle dusuncem :)
ınsallah saglıklı sıhhatlı bebıslerımızı kucagımıza alırız allahım ısteyenlere de nasıp etsın...

allah rahmen eylesın cok gecmıs olsun cok uzucu emınım cok zordur...
fakat bu dedıgınız sezeryanla dogum yapmak zorunda olanlar ıcın nasıl bırsey farkındamısınız?
kımse dogumdan once bu dedıgınızı duymak ıstemez hamılelık zaten cok hassas bı donem ozellıkle bu son ay ya dogumda bebegıme bırsey olursa dıye kabuslar gorurken...
normal dogumda da ölen bırsuru melek var
aynı sekılde sezeryanla veya normal dogan gayet saglıklı yasayanlarda var...
cok zorlu vajınal dogumda bebegı veya anneyı kaybetme durumuda var
bız buna kader kısmet derız dırek dogum seklıne baglamak yanlıs olur...
Haklisin cnm ama burda bayanin verdigi ornekten ziyade,her soylenenden kendimize pay bicip, baskalarinin basina gelenin illaki bizim basimiza da gelecegine inanmak yanlış.ornegin normal doguma karsi olan biri olarak,acilan bir konuya,normal dogum agrilidir sancilidir sezeryani bu yonden tavsiye ederim.dememe karsin beni moralimizi bozuyosun diye topa tutmuslardi.bilmiyorum yaa iyi kotu herkesin yasadigi deneyimi paylasmasi acikcasi benim hosuma gidiyor.
yok yok acımaz kendını kasma guven :KK66:
aklına hıc acıyacak duygusunu getırme
ben ogun hep soyle dusuncem; mınık kuzu olucak vucudumun acı olarak algıladıgı hıcbırsey yok onların hepsı normal seyler , hepsı mutluluk sevgı.. bebıse deger.
hep boyle dusuncem sonda takılırken bıle oyle dusuncem :)
ınsallah saglıklı sıhhatlı bebıslerımızı kucagımıza alırız allahım ısteyenlere de nasıp etsın...
Amin cnm insallah...tesekkurler...

Haklisin cnm ama burda bayanin verdigi ornekten ziyade,her soylenenden kendimize pay bicip, baskalarinin basina gelenin illaki bizim basimiza da gelecegine inanmak yanlış.ornegin normal doguma karsi olan biri olarak,acilan bir konuya,normal dogum agrilidir sancilidir sezeryani bu yonden tavsiye ederim.dememe karsin beni moralimizi bozuyosun diye topa tutmuslardi.bilmiyorum yaa iyi kotu herkesin yasadigi deneyimi paylasmasi acikcasi benim hosuma gidiyor.

Amin cnm insallah...tesekkurler...
kesınlıkle oyle
buyuzden kendı basımıza gelenın baskasının basına gelecegı fıkrıde yanlıs :)
1 aydır kabus goruyorum sureklı etrafımdakı kotu olumsuz seylerı duyuyorum ustunede sezeryandan dolayı anı kayıp dıye okuyunca alllaaahıımmm sana gelıyorum dedım :D

Valla kimsenin doğumu kimseye benzemez ben sadece keyfi sezeryan yapanlara karşıyım. Annelik duygusu hamilelikte başlar onun gözüne başlarsınız ve kucagmiza almak için gün sayariz. Eğer çatıda vb problemi olmayan varsa nolur normal doğum yapın. Sezeryan yapan annelere sorum olucak doğumdan hemen sonra evladinizi kucagniza mi yoksa yenidoğan takipnesine mi aldılar?

Ameliyat esnasında uyuşuk oldugun için idrar tutumasin o yüzden bi hortum takarlar:) tabiri caizse . illa ameliyat isteyenlere tavsiye narkoz sonrası takılmasını isteyin. Hoş özelde zaten öyle yapiyolar.

kesınlıkle oyle
buyuzden kendı basımıza gelenın baskasının basına gelecegı fıkrıde yanlıs :)
1 aydır kabus goruyorum sureklı etrafımdakı kotu olumsuz seylerı duyuyorum ustunede sezeryandan dolayı anı kayıp dıye okuyunca alllaaahıımmm sana gelıyorum dedım :KK70:
Allah korusun.hassas donemimizdeyiz bu aralar herseyi kafamizda gercekmis gibi canlandirmamizda ustumuze yok:) son bir aydirda,tv de izledigim dogum anlarina,anne bebek iliskilerine cok aglar oldum ve allah korusun, oglumu,eşimi kaybetme korkusu yasiyorum.hepsi hamilelikten biliyorum.az kaldi ins gececek bu haller.

Kızlar 24 günlük anne olarak tecrübemı paylaşmak istedim sezeryan ile doğum yaptım çok utanarak günler öncesinden korku uykusuzluk başlamıştı ama düşündüğüm gibi diilmis saat 9.30 da sedyeile aldılar tabiki tam çıplak hatta çamaşır kalabilirm demiştim :) Hayır dedi hemşire sonra bir korku basladi asansöre binerken ve ameliyat masasına geldik etrafta 10/12 kişi hosgeldniz hersey güzel olacak dedi anestezi dr kendini tanıttı birazdan uyuyacaksiniz dedi drum göbek kısmına ilacı sürmeye başladı ve gerisini hatirlamiyrm 10 da oğlum odaya gitmiş bende 11 de boğazda bi hırıltı ile iyimi diye sayiklayark uyandım Allah herkesi sağlıkla evlatlariniza kavustrsun bu arada sondadan korkmayın ben takıldığıni odaya gelen hemşire ıdari bosslttiginda anladim:)

Kızlar 24 günlük anne olarak tecrübemı paylaşmak istedim sezeryan ile doğum yaptım çok utanarak günler öncesinden korku uykusuzluk başlamıştı ama düşündüğüm gibi diilmis saat 9.30 da sedyeile aldılar tabiki tam çıplak hatta çamaşır kalabilirm demiştim :) Hayır dedi hemşire sonra bir korku basladi asansöre binerken ve ameliyat masasına geldik etrafta 10/12 kişi hosgeldniz hersey güzel olacak dedi anestezi dr kendini tanıttı birazdan uyuyacaksiniz dedi drum göbek kısmına ilacı sürmeye başladı ve gerisini hatirlamiyrm 10 da oğlum odaya gitmiş bende 11 de boğazda bi hırıltı ile iyimi diye sayiklayark uyandım Allah herkesi sağlıkla evlatlariniza kavustrsun bu arada sondadan korkmayın ben takıldığıni odaya gelen hemşire ıdari bosslttiginda anladim:)

ayy masallah :) saglıkla sıhhatle huzurla yuvanızda bebısınızle yasayın ınsallah , allah bırbırınızın acısını gostermesın...
resmen bu yazılar cesaret oluyor bana :)

Back
X