sezeryana girerken????

ayy masallah :) saglıkla sıhhatle huzurla yuvanızda bebısınızle yasayın ınsallah , allah bırbırınızın acısını gostermesın...
resmen bu yazılar cesaret oluyor bana :)
Canim valla benim kadar korkan yoktur diyodum hep ama hersey gelip geciyr ve gerçekten korkulacak bişi yokmuş meğer

ben seeryana girdim tekerlekli sandalyeyeyle götürdüler ameliyathaneye ama cıbıl cıbıl değil üstüne ameliyat kıyafeti verdiler iççamaşırımı çıkarmış mıydım hatırlamıyorum canım yaaa o anın heyecanıyla bunları düşünmezsin düşünme de zaten yerinde olsam doğumdan sonraki konulara mesela öncelikle emzirme konusuna çalışırım (benim bu konuda yaram çok çocuğum 5 gün aç kaldı sarılık oldu çok ağladım ondan diyorum yanlış anlama) sezeryan olunca süt sağılımı geç olabiliyor mutlaka bir pompa edinmeni öneririm eve gidip duşunu al başla sağmaya sağdıkça emzirdikçe süt artıyor

rahat bir doğum dilerim canım bebişin hayır ve mutluluk getirsin inş. :)

bu arada ben spinal anestezi ile uyuşturuldum sadece belden aşağısı uyuştu bilincim yerindeydi her şeyi çok net hatırlıyorum bebeğimin ilk sesini duydum doğar doğmazz kokladım doktoruna danış uygun görürse genel anestezi yerine spinal tercih et bence

Back
X