Sezeryana kaynak saç ile giren var mi acaba ¿

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
617
335
103
39
Canim kk arkadaşlarım inşallah iyisinizdir :*

Sezeryana kaynak sac ile giren var mi acaba?

Ya da girdigini bildiginiz biri var midir ki ?

Kuzucum doğum meraklarımı sardı :) kıyamam sana ben :) bilgim yok ama bence bi problem olmaz tek tek onlarımı çıkaracaksın :) doktoruna danış yinede btnem :)

Selam arkadsslar ben yeni uye oldum konuyla cok alakasiz olacak ama ben bi konu acmak istiyorum ama nasil acilir bilmiyorum yardimci olurmusunz

Dogumu bilemem ama ben kurtaj olucagim zaman. Benimde kafamda cit cit vardi. Ustundeki tum metalleri cikart dedi hemsire. Bende cit cit var cikartayim mi dedim. Evet cikart tel tokan falan hicbirsey olmasin dedi
Canim kk arkadaşlarım inşallah iyisinizdir :*

Sezeryana kaynak sac ile giren var mi acaba?

Ya da girdigini bildiginiz biri var midir ki ?

İnstagramda bi video vardi kadin citcit takmis tam dogumhane kapisinda cikarttirdilar ama kaynak oyle degil cikmasi icin kuafore gitmek lazim kislarr ayy erken soruom zaten bu soruyu ama.merak ettim iste :)

Bana kalirsa kaynak falan kullanma. Ben kuaforde calisiyordum. Kaynaklari sokup yeniden yapiyorduk. Kadinin kafasindan bi ton sac dokuluyordu. Kopmus saclar kaynak kelepcesi tutmus onlari. Cok sagliksiz birsey bence. Ben cit citida attim. En gzli dogal olani :) aklima hep acaba birisiyle kavga yapsam sacim elinde kalir diye geliyordu :)
İnstagramda bi video vardi kadin citcit takmis tam dogumhane kapisinda cikarttirdilar ama kaynak oyle degil cikmasi icin kuafore gitmek lazim kislarr ayy erken soruom zaten bu soruyu ama.merak ettim iste :)

Canim dogru diosun en dogali saglikli olani.zaten sonradan vazgectim.teşekkürler canimmm :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…