• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryana lensle girilir mi?

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
584
152
33
Merhaba kızlar numaralı lens kullanıyorum gözlerim ileri derece belden uyuşma olacak Allah izin verirse lens sorun olurmu ?

Yok canım olmaz, takı toka çıkarıyorlar da lensi çıkarın dediklerini duymadım yarı baygın olacaksın zaten

Merhaba kızlar numaralı lens kullanıyorum gözlerim ileri derece belden uyuşma olacak Allah izin verirse lens sorun olurmu ?

İnternetten alıntıdır.
"Lens, gözlük, işitme cihazı, çıkabilen protez diş, takı, toka, piercing gibi eşyalarınızı çıkartın. Bu eşyalar ile ameliyata girmek ameliyat güvenliğini bozarak size zarar verebilir." Bknz.

Benim cikarttirdilar spinal anesteziydi. Genel anesteziye donerse sıkıntılı cunku.

Tabiiki çıkarmanız gerekiyor
Bir nedenden dolayı bayılabilirsiniz, kriz geçirebilirsiniz, olay genel anesteziye dönebilir ve hatta lensiniz içinize bile girebilir….
Çıkarsanız ne olur?
Çıkarmazsanız neler olabilir?

Tabiiki çıkarmanız gerekiyor
Bir nedenden dolayı bayılabilirsiniz, kriz geçirebilirsiniz, olay genel anesteziye dönebilir ve hatta lensiniz içinize bile girebilir….
Çıkarsanız ne olur?
Çıkarmazsanız neler olabilir?
İçime derken 😀 ya ileri derece gözlerim görmüyor ve bebeğimi görmek istiyorum net ayrıca çoğu insan çıkarıyorlar diyolar da benim tanıdığım insan nasıl girdi madem anlayamadım

İçime derken 😀 ya ileri derece gözlerim görmüyor ve bebeğimi görmek istiyorum net ayrıca çoğu insan çıkarıyorlar diyolar da benim tanıdığım insan nasıl girdi madem anlayamadım
Sezeryandan yada başka bir ameliyattan yıllar sonra insanların içlerinden çıkan şeyler hakkında hiç bilginiz yok mu?
Bunun nesi komik?
Gözlüğünüz yok mu?
Evet bebeğinizi o an net görmek istiyorsunuzda ya işler yolunda gitmez ve bir sorun olursa? Bilinciniz kapanırsa? Acil anestezi vermeleri gerekir ve siz durun önce bir gözümdeki lensi çıkarın diyecek durumda olmazsanız? Sonuçları ne olur sizce? Değer mi bu riske?
Birilerinin bilinçsiz davranması yada bilgisiz olması yada uyarılmamış olması sizi niye ilgilendiriyorki? Nasıl girdiyse girdi mevzu bu mu? O girdi bir sorun da olmadı diye tıp bilgileri mi güncellenecek?
Büyük ihtimalle siz de gireceksiniz zaten biz boşa uyarıyoruz

Çıkarmayan çoğu insan var bildiğim aslındaü
Lensi çıkarttırıyorlar. Net bilgi.
Çıkarmayan çoğu insan var bildiğim aslında
lens kullandıkları konusunda bilgi vermemişlerdir. Ameliyata alınırken lenssiz olduğunu varsaymışlardır. Benim lensim özellikle çıkartıldı. Sezaryene girerken lens takılmaz. Takan çok insanın olması, doğruyu değiştirmez.

Sezeryandan yada başka bir ameliyattan yıllar sonra insanların içlerinden çıkan şeyler hakkında hiç bilginiz yok mu?
Bunun nesi komik?
Gözlüğünüz yok mu?
Evet bebeğinizi o an net görmek istiyorsunuzda ya işler yolunda gitmez ve bir sorun olursa? Bilinciniz kapanırsa? Acil anestezi vermeleri gerekir ve siz durun önce bir gözümdeki lensi çıkarın diyecek durumda olmazsanız? Sonuçları ne olur sizce? Değer mi bu riske?
Birilerinin bilinçsiz davranması yada bilgisiz olması yada uyarılmamış olması sizi niye ilgilendiriyorki? Nasıl girdiyse girdi mevzu bu mu? O girdi bir sorun da olmadı diye tıp bilgileri mi güncellenecek?
Büyük ihtimalle siz de gireceksiniz zaten biz boşa uyarıyoruz
Geçen sene 2 sene önce doğum yapmış bir hastamız tuvalete pıhtı gibi bişey düştü acaba ne bu diye bakayım dedim gazlı bezmiş demişti. Hatta fotoğrafını çekmiş bildiğin ameliyatta kullanılan spanç kalmış içinde. 2 sene sonra kendiliğinden düşmüş. Onu hatırladım.

Geçen sene 2 sene önce doğum yapmış bir hastamız tuvalete pıhtı gibi bişey düştü acaba ne bu diye bakayım dedim gazlı bezmiş demişti. Hatta fotoğrafını çekmiş bildiğin ameliyatta kullanılan spanç kalmış içinde. 2 sene sonra kendiliğinden düşmüş. Onu hatırladım.
Konu sahibi güldü bu ihtimale
Allah akıl fikir versin
İyi kadına birşey olmamış bunca zaman
Düşünsenize sezeryan diye giriyorsun konuşa güle bebeğin alınmasını beklerken hoooop gerisi yok….olmuş birşeyler odaya almışlar seni, kendine gelmeye başlıyorsun bir bebek ağlaması açıp gözünü bakacaksın açamıyorsun bebeğini göreceksin göremiyorsun, neden? Yarım saat erken net göreyim merakından. Gözünde lens girmişsin ameliyathaneye kimsenin bundan haberi yok haberi olsa bile çıkaracak vakti olmamış….sana acımam da o sübyana anası bakamayacak diye bebeğe üzülürüm

Back
X