Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora sorun en iyisiMerhaba kızlar numaralı lens kullanıyorum gözlerim ileri derece belden uyuşma olacak Allah izin verirse lens sorun olurmu ?
Merhaba kızlar numaralı lens kullanıyorum gözlerim ileri derece belden uyuşma olacak Allah izin verirse lens sorun olurmu ?
Lensle gireni duydum yani sorun olmaz diye düşünüyorum bende açıkçasıYok canım olmaz, takı toka çıkarıyorlar da lensi çıkarın dediklerini duymadım yarı baygın olacaksın zaten
Lensi çıkarttırıyorlar maalesefMerhaba kızlar numaralı lens kullanıyorum gözlerim ileri derece belden uyuşma olacak Allah izin verirse lens sorun olurmu ?
Çıkarmayan çoğu insan var bildiğim aslındaLensi çıkarttırıyorlar. Net bilgi.
İçime derkenTabiiki çıkarmanız gerekiyor
Bir nedenden dolayı bayılabilirsiniz, kriz geçirebilirsiniz, olay genel anesteziye dönebilir ve hatta lensiniz içinize bile girebilir….
Çıkarsanız ne olur?
Çıkarmazsanız neler olabilir?
Sezeryandan yada başka bir ameliyattan yıllar sonra insanların içlerinden çıkan şeyler hakkında hiç bilginiz yok mu?İçime derkenya ileri derece gözlerim görmüyor ve bebeğimi görmek istiyorum net ayrıca çoğu insan çıkarıyorlar diyolar da benim tanıdığım insan nasıl girdi madem anlayamadım
Çıkarmayan çoğu insan var bildiğim aslındaü
Lensi çıkarttırıyorlar. Net bilgi.
lens kullandıkları konusunda bilgi vermemişlerdir. Ameliyata alınırken lenssiz olduğunu varsaymışlardır. Benim lensim özellikle çıkartıldı. Sezaryene girerken lens takılmaz. Takan çok insanın olması, doğruyu değiştirmez.Çıkarmayan çoğu insan var bildiğim aslında
Bu ne saçmalık ya? Zaten sorduğun sorunun iki cevabı var; evet ve hayır. Bilenler neyin doğru olduğunu yazmış ben dahil. Hala takma konusunda pazarlık yapar gibi cevaplar. Takacaksan tak, burdaki insanlardan destek almadan takamıyo musun anlamadım.Başka bilen yokmu ya :/
Geçen sene 2 sene önce doğum yapmış bir hastamız tuvalete pıhtı gibi bişey düştü acaba ne bu diye bakayım dedim gazlı bezmiş demişti. Hatta fotoğrafını çekmiş bildiğin ameliyatta kullanılan spanç kalmış içinde. 2 sene sonra kendiliğinden düşmüş. Onu hatırladım.Sezeryandan yada başka bir ameliyattan yıllar sonra insanların içlerinden çıkan şeyler hakkında hiç bilginiz yok mu?
Bunun nesi komik?
Gözlüğünüz yok mu?
Evet bebeğinizi o an net görmek istiyorsunuzda ya işler yolunda gitmez ve bir sorun olursa? Bilinciniz kapanırsa? Acil anestezi vermeleri gerekir ve siz durun önce bir gözümdeki lensi çıkarın diyecek durumda olmazsanız? Sonuçları ne olur sizce? Değer mi bu riske?
Birilerinin bilinçsiz davranması yada bilgisiz olması yada uyarılmamış olması sizi niye ilgilendiriyorki? Nasıl girdiyse girdi mevzu bu mu? O girdi bir sorun da olmadı diye tıp bilgileri mi güncellenecek?
Büyük ihtimalle siz de gireceksiniz zaten biz boşa uyarıyoruz
Konu sahibi güldü bu ihtimaleGeçen sene 2 sene önce doğum yapmış bir hastamız tuvalete pıhtı gibi bişey düştü acaba ne bu diye bakayım dedim gazlı bezmiş demişti. Hatta fotoğrafını çekmiş bildiğin ameliyatta kullanılan spanç kalmış içinde. 2 sene sonra kendiliğinden düşmüş. Onu hatırladım.