- 22 Nisan 2023
- 1.183
- 5.552
- 88
- Konu Sahibi siyah_puding
hemen büyüyorlar merak etme canım arkadaş olurlar birbirleriyleHa pardon ikisi de erkek bide oğlum var 3 erkek anasıyım Allah ın ıznıyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen büyüyorlar merak etme canım arkadaş olurlar birbirleriyleHa pardon ikisi de erkek bide oğlum var 3 erkek anasıyım Allah ın ıznıyle
Çok tesskur ederim ben. İnternett öyle okudumHaberleri doğru okuyun. Zorunlu olmayan sezeryana yasak geldi. Yani sebepsiz keyfi sezeryan olamaz diyorlar.
Haberleri doğru okuyun. Zorunlu olmayan sezeryana yasak geldi. Yani sebepsiz keyfi sezeryan olamaz diyorlar.
Ikızler gelecek suan sezeryan zorunluluğum vardı ya nolacak bana![]()
Çok özür dilerimmm sendenAman sıkıntıya girdim vallazaten sezeryandan çok korkuyorum dua edıyorum ikiside bas aşağı gelsın die
bide böyle rezil etmesinler ara da vardı yoktu yasakdı yasaldı die
![]()
Çok tesskur ederim ben. İnternett öyle okudumHaberleri doğru okuyun. Zorunlu olmayan sezeryana yasak geldi. Yani sebepsiz keyfi sezeryan olamaz diyorlar.
Haberleri doğru okuyun. Zorunlu olmayan sezeryana yasak geldi. Yani sebepsiz keyfi sezeryan olamaz diyorlar.
Nie beaah ben sezeryandan korkuom zatenÇok tesskur ederim ben. İnternett öyle okudum
Çok özür dilerimmm senden
Biraz olsun korkuna zemin hazırladım diyeNie beaah ben sezeryandan korkuom zaten![]()
Yok be korksam ne korkmasam ne çıkacak olan çıkacak her türlüBiraz olsun korkuna zemin hazırladım diye
İsteyen keyfide olabilir kimene ya bu kimi ilgilendirir ne saçma şeyHaberleri doğru okuyun. Zorunlu olmayan sezeryana yasak geldi. Yani sebepsiz keyfi sezeryan olamaz diyorlar.
Kararı alan ben miyim? Ben haberi söyledim. Git Cimer’e yazİsteyen keyfide olabilir kimene ya bu kimi ilgilendirir ne saçma şey
Bende sagligimdan dolayı normal.dogum yapamam yasak bideBende sezeryan doğum yaptım .
İlerde ikinci çocuk olsa gene normal doğuramam ki ben
Bu bahsettiğiniz haber tam olarak nelerde geçerliymişki ?