Sezeryanda da oluyor mu?

igne belde kaliyo diyolar dogrumu canim ilerde sorn oluyomu
Geçtiğimiz aralık ayında doğım yaptım. Herhangi bi sorun yaşamadım iğneyle ilgili sonrasında da. Hatta ani bi sezeryandı benim ki acil alındım o halde sorun yaşamadım, ameliyatımda ilkinden çok daha kolay oldu.

Geçtiğimiz aralık ayında doğım yaptım. Herhangi bi sorun yaşamadım iğneyle ilgili sonrasında da. Hatta ani bi sezeryandı benim ki acil alındım o halde sorun yaşamadım, ameliyatımda ilkinden çok daha kolay oldu.
igne ordami kaliyo yani

ben sezeryandan sonraki 1 günü hiç hatırlamıyorum. narkozu abartmışlar sanırım . çok sinirliyim o konuda zaten. ne bebeğimi ilk gördüğüm anı ne onu ilk emzirdiğim anı hiçbirini hatırlamıyorum. tabi saçlamalarımda olmuş bayağı :/

Ankara etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde tamamen uyutmuyorlar. Her devlet hastanesinde öyle mi emin değilim.
hımm. inş öyle değildir ilk doğumu özelde yaptım uyuttular tamamen şimdi devlette yapıcam ve yine öyle olsun istiyorum sormadım da hiç öyle oluyor diye ama bakalım

evet bende oyle duymustm dogru duymusum demekki :)
ama çok pişman olmuştu. o taktırdığı şey yüzünden beli uyuştu uyuştuğu için hiç ıkınamadı ıkınmak istedi ama hissetmediği için ıkınamadı ve doğumu 4 saat gecikti. ikincide asla yaptırmam diyordu

ama çok pişman olmuştu. o taktırdığı şey yüzünden beli uyuştu uyuştuğu için hiç ıkınamadı ıkınmak istedi ama hissetmediği için ıkınamadı ve doğumu 4 saat gecikti. ikincide asla yaptırmam diyordu
zor ya allahim bizlere yardim etsin insallah

Normal doğumda takılıyor o zaman bahsettiğiniz şey. Benim ki sezeryandı öyle bişey yapılmadı.

bi hafta once dogum yaptim tam uyutulmak istedim ama belden asagisini uyisturdular bebekicin daha iyi diye amaben kesinlikle tavsiye etmiyorum en guzeli tamemen uyumak. ben sag tarafimda hafif bi aci hissettigim icin hafif uyuttular yine bebegimi goremedim ve sonrasinda feci sekilde bas agrisi yapiyor resmen basini duvarlara vurasingeliyor agridan daha tamgecmis degil basimin agrisida. dikislerimi unutmustum resmen basimin agrisindan.

Back
X