bende 31 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum.doğumumu eskişehir acıbademde yapmayı düşünüyorum.doktorumla henuz konuşmadık ama epidural düşünüyorum.araştırdım herkes iyi oldugunu soyluyor.pekı epiduralden kac gun sonra ayaga kalkılıyor.kac dıkış atılıyor ve özel hastanelerde ne kadar ücret istenılıyor.bebeğim şubatta gelecek inşallah.benı bılgılendırırsenız cok sevınırım.herkese Allah saglıklı dogum versin inşallah
bende 31 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum.doğumumu eskişehir acıbademde yapmayı düşünüyorum.doktorumla henuz konuşmadık ama epidural düşünüyorum.araştırdım herkes iyi oldugunu soyluyor.pekı epiduralden kac gun sonra ayaga kalkılıyor.kac dıkış atılıyor ve özel hastanelerde ne kadar ücret istenılıyor.bebeğim şubatta gelecek inşallah.benı bılgılendırırsenız cok sevınırım.herkese Allah saglıklı dogum versin inşallah
kızlar ilginiz için teşekkurler,dun hiç cevap gelmediği için uzulmustum kimse gormedid heralde ama bugun tepkilerin gelmesi beni çok mutlu etti:)
hem bu donemde dertleşmişoluruz,hemde benim gibi normal doğumdan aşırı aşırı korkan anne adaylarına moral olmus olur:)
coğu arkadaş normal yapabiliyosan normal yapdemiş ama inanın ağrı eşiğim çok çok duşuk ve tansiyon problemim de cabası dolayısıyla doktor da dedi tansiyonun bu kadar dusukken ve
panik atağın var ken seni normale zorlamak yanlış olur diye..
dolayısıyla benim sezeryan kesin malesef..
yaptıgım ararştırmalarda gordugum genel anesteziden sonra ağrının cok daha fazla oldugu ve epidularin o 4 saatlik yoğun sancılı donemi daha rahat geçirmemize olanak vermesi ve tabikide doğar doğma bebeğimizi gorme luksune sahip olmamız::) bunun yanı sıra spinal ve epidural karısımı bir sistem varmış ki bunu da araştırmak gerek sanırım..
bir diğer konuda ağrı pompası,bunu kullanan oldu mu hiç yada bilgisi olan varmı???
doğum bekleyenler,yeni doğum yapanlar,tecrubeli anneler yardııım
herkese sevgilerr..
kızlar merhaba,
29 haftalık hamileyim(28+3) ve şimdiden başladı tabi doğum konusunda dusunceler ve arastırmalar..subat ayında dogum yapıcam allah izin verirse,
doktorumuzla henuz konusmadık doğum dtaylarını inşalla bu hafta kontrolde konusucaz..benim ricam sezeryanla doğumdaki önerileriniz,hangisi sizce daha rahat bir doğum şekli??
planlı sezeryanda kacıncı haftada doğum oluyor? tansiyon sorunum sebebiyle ve panik atak vs gibi problemlerimde olması dolayısıyla sezeryan oucam ve sizin fikirleriniz cok önemli..şimdiden tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?