Merhaba sevgili anne adayları ve anne olan arkadaşlar,
Ben de 31.haftadayım. Kısmetse Şubat başında sezeryan ile doğum yapacağım. Benim merak ettiğim konular ki özellikle sezeryan ile doğum yapan arkadaşlarıma sormak istiyorum;
1-Artık dikiş değil lazer ile kesik kapaması yapıldığını duydu doğru mu?
2-Gaz sancısı çok oluyor mu ve bunu önlemenin yolu var mı?
3-Epidural sonrası başağrısı ya da sancılar oluyor mu? Bebek hemen emzirilebiliyor mu?
4-Genel anestezi ile mukayese edildiğinde tavsiyeleriniz nelerdir?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
sevgiler
kızlar merhaba,
29 haftalık hamileyim(28+3) ve şimdiden başladı tabi doğum konusunda dusunceler ve arastırmalar..subat ayında dogum yapıcam allah izin verirse,
doktorumuzla henuz konusmadık doğum dtaylarını inşalla bu hafta kontrolde konusucaz..benim ricam sezeryanla doğumdaki önerileriniz,hangisi sizce daha rahat bir doğum şekli??
planlı sezeryanda kacıncı haftada doğum oluyor? tansiyon sorunum sebebiyle ve panik atak vs gibi problemlerimde olması dolayısıyla sezeryan oucam ve sizin fikirleriniz cok önemli..şimdiden tesekkurler :)
valla bu konu çok iyi olmuş cvp veren herkezden allha razı olsun yaşadıklarımıza tercuman olmuşsunuz bende genel anestezi ile 3 yıl önce 1.kızımı doğum yapmıştım şubat 18 de 2.kızım dünyaya gelecek ve 1.tecrübemden dolayı kesinlikle epidural istiyorum ama tabi korkularım yok değil umarım hakkımızda hayırlısı olur rabim sağlıkla herkezin doğumunu kolay geçirir anestezi uzmanı önemli tabi
ben de 33. haftamın sonundayım ve doktorum sezeryanı önerdi, önceleri ben de istiyordum şuan kararsızım ama olucak büyük ihtimal. beni merakta bırakan iyileşmenin ortalama ne kadar sürdüğü? epiduralde ilk gün yürümeye başlayabiliyormuşuz. ama bebişimizi yatağından alamama, eğilememe durumumuz ne kadar sürücek ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?