sezeryanda pijamamı gecelik mi?

aysegul3896

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
56
0
36
İstanbul
3 hafta sonra inşallah doğumum olacak.sezeryan olacağım.sezeryan olan arkadaşların bilgisine sığınarak pijamamı,gecelikmi almam rahat olur?

3 hafta sonra inşallah doğumum olacak.sezeryan olacağım.sezeryan olan arkadaşların bilgisine sığınarak pijamamı,gecelikmi almam rahat olur?

canım önce hayırlısıyla bebişini kucağına al.bence pijamayı tercih et.pansuman yapıp doktor.dikişini kontrol edicek raha olursun.bazıları yapıştırma yapıyo yinede sezeryan yerini rahat ettirirsin.

bende sezeryan olacağım 2 takım gecelik 1 takım pijama aldım ama yorumlarınız mantıklı geldi, en iyisi bir takım daha pijama alayım.

hem pijama hem gecelik al canım
ben iki takım pijamayla gittim ,sonda takılacağı için pijamanın sadece üst tarafı kalıyor dediler
apar topar gelenlerden gecelik istedik ki onlar da yanlışlıkla pijama takımı getirdiler
neyse ki ben doktorla konuşmuştum odaya gelmeden sonda çıkmıştı ama gene de alt pijama hemen giyilmiyor
gecelik mutkaka olmalı

Bence gecelik. Neticede ameliyat yerine baktıklarında, pansuman yaptıklarında alt tarafta bir şey örtülü oluyor, üstünüzü tamamen açmıyorlar ki. Tuvalete falan giderken pijamayı indirmek zor olabilir. Tereddütünüz varsa ikisinden de alın yanınıza ama, ben gecelik giymiştim, pijama ihtiyacı hiç hissetmedim. Benim zamanımda hastahanedeyken emzirmeye getirmemişlerdi, ama siz önü düğmeli bir şey seçin her ihtimale karşı.

Bir de sabahlık bulundurun yanınızda, hastahanedeki duruma göre, koridorda falan yürüyüş yapıyor insan, o zaman kullanırsınız.

Son düzenleme:
sen bi gecelik iki pijama al, bazı hastaneler önlük olmadığı için gecelikle alıyor ama sonrasında zaten pijama giyiyorsun üsütmemek için felan
:)))

hayırlı doğumlar

ben sonda çıkana kadar pijamanın altını giymedim
snra çıkardıla ve altınıda giydim.
gecelikte götürmüştüm lazım olmadı.

bende sezaryanla doğum yapanlardanım amaliyattan sonra sonta olduğu için gecelik çok rahat oluyo sonta çıktıktan sonra pijamamı giymiştim ve dikkat et pijamann üstü düğmeli olsn kuzuyu emzirrken çok rahat oluyoo

bende her ikisini al derim sana. ilk doğumumda gecelik almadan pijama götürmüştüm ama doğumdan sonra gerekli olunca hemen aldırmak zorunda kaldım.sonda takılı oluyor hemde ameliyatlı yatarken üstten geceliği geçirmek daha kolay oluyor.pansuman yapılana kadar zaten kendine gelmiş ayağa kalkmış olursun o zamanda pijamanı giyersin.

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

1 tane gecelik al mutlaka yanına.. çünkü sezeryan da sonda takılı olacağı için, seni giydirirlerken gecelik rahat olur.. 2 takımda pijama yeterli.

Ben hamileyken araştırmamıştım pek.. gecelik almamıştım yanıma hastanede doğuma girerken eşimden istemişler gecelik alın diye.

Back
X