Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sanırım normal olacak ama epidural tercih ederdim herhalde sizin sezaryan mı olacak kesin
ben spinal oldum...kendi doktorumla epidurale karar vermiştik..ama erken doğum yaptığım için kendi doktorumda olmadı doğumum..ve gittiğim hastanede spinal yapılıyormuş..belden iğne yapıyorlar ve 2-3 dk içinde uyuşuyorsun..ben çok rahat ettim...sonrasında biraz baş ağrım oldu o kadar..
doktorun neyi öneriyorsa onu yaptır bence..
hayırlı doğumlar..
megryann doğumun yaklaştıkça her türlü doğum şeklini araştırır bi halde gördüm seni.. Allah hakkında en hayırlı ve kolay olanı nasib etsin.. kolay değil çok iyi anlıyorum seni..
sitede okuduğum yorumlardan sonra şuna dikkat ettim, spinal sezeryanla doğum yapanların çoğunda baş ağrısı şikayetleri oldukça fazla..
Ben genel anestezi ile sezaryen doğum yaptım ve çok memnun kaldım...Ne spinal ne de epidural, genel anestezi öneririm sana...Allah kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah...:Saruboceq:![]()
Merhaba benim ikinci doğumum spinal anesteziyle oldu,hiçbirşey hissetmedim.İlk başta dokunmalarını hissettim ama acı yoktu.Dikişleri falan hiç hissetmedim.
bende genel anesteziyle oldum fakat bir ayda anca kendime geldim sanırım canım çok tatlı ama herkese farklı etki yapıyor hayırlı doğumlar
İlk başta dokunmalarını hissettim,zaten çok heyecanlıydım yanımdaki hemşireyle konuşurken sakinleştim biraz.Bebek çıktıktan sonrada sakinleştirici yapmışlardı.İlk doğumum genel anesteziyle olmuştu ben spinali tavsiye ediyorum bana soranlara.Çünkü doğumdan sonra ilk saatlerde çok sancım olmuştu,spinalde ilk saatlerde karnımda uyuşukluk olduğu için sancılarım daha hafif geçmişti.Baş ağrısıda olmadı bende.8 saat sonra ayağa kaldırdılar beni sondada takılmamıştı ilk önce tuvalete götürdü hemşire beni.Daha sonrada bol bol yürümüştüm.Allah yardımcınız olsun,bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
Uyanma aşaması zor oluyormuş ağrıyla sayıklayarak uyanılıyormuş ve yarım saat yada 1 saat ameliyat yeri çok acıyormuş sonra etki ediyormuş ağrı kesici.İlk ayağa kalkmakda zormuş.Sizin kolay geçmiş ne güzel.Uyanmanız zor olmadımı peki?Sancıyla uyanmadınızmı?
Sezeryan olacak yada olmuş arkadaşlar spinalmi yoksa epiduralmi öneriyorsunuz?Hangisi daha iyi?Yada siz hangisini tercih ettiniz/edeceksiniz?
canım cok güzel bir soru sormusun bende aynı şeyi düşünüp duruyorum sen kacıncı haftadasın?
Uyanmam gayet sakin olmuş, beni görenler öyle söylüyorlar...Uyanırken kesilen yerin acısından olsa gerek biraz ağlamışım o kadar...Kalkmam falan biraz zor oldu tabi sonuçta ameliyat..Ama bir kere kalktıktan sonra alışıyorsun zaten..Bence psikolojik açıdan en iyisi genel anestezi...Uyuyorsun, uyandıktan sonra herşey bitmiş oluyor...![]()