Sezeryanda tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?

Nurr41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
18
2
1
26
öncelikle herkese merhaba benim yakında doğumum olucak ve hamileligimde sürekli tansiyon dusuklugu yasiyorum 8/6 lara kadar düşüyor sezeryan olacağım malum sezeryana da gitmeden önce oruçlu gibi oluyorsun açlığa zaten dayanamıyorum iyice düşüyor sezeryanda da spinal alınca çok fazla düşer mi ? Hamilelikte fazla tansiyon düşüklüğüne sahip olup sezeryan olanlar rica etsem beni biraz aydınlatabilirmisiniz ? Neler yaşadınız ?

Oruçlu gibi olmuyorsunuz 8 saat kadar açlık yeterli oluyor. Benim 8-5 düşüyordu sezeryan sırasında düşmedi zaten kontrol altında oluyorsunuz . Benim spinal nedeniyle biraz midem bulandı hemen bulantı önleyici yaptılar. Ya bir de doğum yapacaksınız en son aklınıza tansiyon geliyor o sırada. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Amin inşallah çok teşekkür ederim bana gece 12den sonra birşey yiyip içmeyeceksin oruçlu gibi dendi o yüzden bende öyle yazdım fazla açlık susuzlukla inşallah tansiyon düşüklüğü ile gitmem bu durumdan çok korkuyorum çünkü spinal anestezi de tansiyonu düşürüyor diyorlar. ne güzel sezeryan sırasında düşmemiş tansiyonunuz ne mutlu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…