Sezeryandan 17 ay sonra, hâlâ acı çekiyorum :(

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Merhaba arkadaşlar,
Benim 17 aylık bir kızım var.. İlk doğumumdu ve sezeryan oldu.. Sonrasında çok zorlandım, aslında acıya dayanıklı bir yapım vardır ama ilk defa bu kadar güçsüz ve acı çeker hissettim kendimi.. Şimdiye kadar arada kendimi zorlayınca ya da üşütünce ağrırdı ama Bugün çok farklı uyandım.

Sorunum şu; bu sabah kalkarken yeni ameliyat olmuş gibi zorlandığımı ve acı çektiğimi hissettim..
Hâlâ öyle, oturup kalkamıyorum, kızımı kaldıramıyorum ve keskin bir acı var ameliyat yerinde.
Eşim işten çıkınca hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama var mı böyle bir şey yaşayan?
Ya da mesleği gereği bilgisi olan arkadaşlar?

Eşini bekleme dırek git . Acıya dayanıklıydın neden normal olmadı dogum . Bende ses oldum Malesef altı ay olcak bısey yok elh şu an

Eşini bekleme dırek git . Acıya dayanıklıydın neden normal olmadı dogum . Bende ses oldum Malesef altı ay olcak bısey yok elh şu an
Ben de normal doğum yaptm ama burda konu sahibine yardımcı olacağına acıya dayanıklıysan neden normal doğum yapmadın demen hoş değil belki sezeryan tercih etti belki mecbur kaldı kimse kimsenin tercihini eleştiremez

Benimkide 19 aylık sezeryan oldum. Üşütünce veya kasınca bıçak kesiği gibi ağrı oluyor. Bi kaç gün sürüyor. Nedensiz olmadı hiç. Dikişlerde problem olabilir. Ben bikaç bişey okumuştum bu ağrılarla ilgili ama zaten doktora gideceksiniz. O daha sağlıklı bilgi verir

Yadırgamak ıcın söylemezdim ki oylesıne sordum

Canım çok geçmiş olsun ben sezeryan yapmadım ama çevremde çok duydum bir tanıdığım 10 yıl sonra bile soğuk havalarda belinin ağrıdıginı söylerdi demek ki bünye meselesi ama bi kadın doğumcuya görün

Bazen agi kaldirdigim zaman benimde sanki karnima bicak saplanmis gibi oluyo kalkarken.yada sogukta felan usutunce aci oluyor.
uyusuk degilmi orasi hala.

Çevremde sezeryan olan herkes ameliyat sonrası ve sonraki zamanlarda çok rahattı, benim gördüklerim yani..
Ben niye böyle oldum diye, çok sinirim bozuldu..
Kaynanam bile sezeryandan sonra yatak serildi yattım diye laf yaptı.
Ama keyfimden değildi tabi..
Eşim bile inanmıyor, seninki psikolojik diyor
O yüzden hastaneye gidelim demek de istemiyorum ama kötüyüm

Ilginc gerçekten. Ben 10 ay önce sezaryen doğum yaptım üşütünce bile ağrım falan olmaz benim. Sporumu yapıyorum çok rahat da hareket ediyorum. Hiç de çevremde duymadım böyle şikayeti olanı 17 ay çünkü uzun bir süre. Bence doktora gitmelisiniz. Doğum yaptıktan 1 ay sonra bile Evimi temizleyip halılarımı kaldırdım cam sildim yani. Geciktirmeden gidin derim. Çok geçmiş olsun

Benimde bi tanidik.3 sene sonra dikisleripatlamisti.
Hali yikamis aksama dikisleri patlamis.

Eşimi aradım, kayınvalidemin bir akrabası vefat etti, ordan çıkabilirse, gelip kızımın yanında duracak, biz de hastaneye gidicez..
İşin yoksa şimdi onları ikna etmeye çalış bir de, kayınvalidem 3 çocuğunu da normal doğurmuş, tabii ki en güzeli ama, beni anlamıyor ve hafife alıyor, eşim de ona inaniyor..
İşin kötü kısmı bir de açıklama yapıp gerçekliğine inandırmak

Kimseye açıklama yapmak zorunda hissetme tavır yap bağır çağır gerekirse..
Onun dışında bende sezeryan oldum ama bu şekilde bi acı hiç hissetmedim.. Bence bir terslik var ultrason emar vs çektir ne gerekiyorsa..

Belirgin bir şişlik var zaten dikiş yerlerimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…