- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Ben de normal doğum yaptm ama burda konu sahibine yardımcı olacağına acıya dayanıklıysan neden normal doğum yapmadın demen hoş değil belki sezeryan tercih etti belki mecbur kaldı kimse kimsenin tercihini eleştiremezEşini bekleme dırek git . Acıya dayanıklıydın neden normal olmadı dogum . Bende ses oldum Malesef altı ay olcak bısey yok elh şu an
İstedim ama, kızımın boynuna kordon dolandığı için olmadı malesef..Eşini bekleme dırek git . Acıya dayanıklıydın neden normal olmadı dogum . Bende ses oldum Malesef altı ay olcak bısey yok elh şu an
Yadırgamak ıcın söylemezdim ki oylesıne sordumBen de normal doğum yaptm ama burda konu sahibine yardımcı olacağına acıya dayanıklıysan neden normal doğum yapmadın demen hoş değil belki sezeryan tercih etti belki mecbur kaldı kimse kimsenin tercihini eleştiremez
Hayırlısı olsun ama doktora gıdın hemen bekleme eşini benceİstedim ama, kızımın boynuna kordon dolandığı için olmadı malesef..
Canım çok geçmiş olsun ben sezeryan yapmadım ama çevremde çok duydum bir tanıdığım 10 yıl sonra bile soğuk havalarda belinin ağrıdıginı söylerdi demek ki bünye meselesi ama bi kadın doğumcuya görünMerhaba arkadaşlar,
Benim 17 aylık bir kızım var.. İlk doğumumdu ve sezeryan oldu.. Sonrasında çok zorlandım, aslında acıya dayanıklı bir yapım vardır ama ilk defa bu kadar güçsüz ve acı çeker hissettim kendimi.. Şimdiye kadar arada kendimi zorlayınca ya da üşütünce ağrırdı ama Bugün çok farklı uyandım.
Sorunum şu; bu sabah kalkarken yeni ameliyat olmuş gibi zorlandığımı ve acı çektiğimi hissettim..
Hâlâ öyle, oturup kalkamıyorum, kızımı kaldıramıyorum ve keskin bir acı var ameliyat yerinde.
Eşim işten çıkınca hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama var mı böyle bir şey yaşayan?
Ya da mesleği gereği bilgisi olan arkadaşlar?
Aynen canım dıştan uyuşuk ama içten acıyor hâlâ..Bazen agi kaldirdigim zaman benimde sanki karnima bicak saplanmis gibi oluyo kalkarken.yada sogukta felan usutunce aci oluyor.
uyusuk degilmi orasi hala.
Benimde bi tanidik.3 sene sonra dikisleripatlamisti.Canım çok geçmiş olsun ben sezeryan yapmadım ama çevremde çok duydum bir tanıdığım 10 yıl sonra bile soğuk havalarda belinin ağrıdıginı söylerdi demek ki bünye meselesi ama bi kadın doğumcuya görün
Belirgin bir şişlik var zaten dikiş yerlerimde..Kimseye açıklama yapmak zorunda hissetme tavır yap bağır çağır gerekirse..
Onun dışında bende sezeryan oldum ama bu şekilde bi acı hiç hissetmedim.. Bence bir terslik var ultrason emar vs çektir ne gerekiyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?