Sezeryandan ne kadar surede hamile kaldiniz ?

Sbelnaimefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
8
1
1
31
8 ay once sezeryanla dogum yaptim.. esim yine cocuk istiyo.sezeryan olupda hemen hamile kalan var mi.. ne zorluklar yasadiniz..? Aradaki yas farkida fazla olmucak bebislerin..bakiminin zorlugu falan.. kayinvalidemle ayni bahcede oturuyorum yardimi olur ama ne kadarda olsa hersey bende bitiyo.. ve ben herseyi gectimde oglum ilgisiz kalcaklmis gibi geliyo.. cok kararsizim..bu yondende zorlugu var mi akil verin lutfen

Bence acele etme bırak bebeğin biraz kendini idare edecek duruma gelsin onada yazık hangisi ile ilgileneceksin ikisininde sana cook ihtiyacı olacak birini ihmal edip haksızlık yapmış olacaksın esin istiyor diye 24 saat sen ilgileceksin amenna kayınvalide bakar senin baktığınızda gibi bakmaz ama benim bebeğim dokuzuncu ayına yeni girdi ben yanlışlıkla hile hamile kalmaktan korkuyorum çünkü bebeğinin bana çok ihtiyacı var iyi düşün

Ilk cocugumla ikinci cocugum arasinda 5 yas var.cocuk bakimi zor cunku.butun yuk annede.ama ikinci cogumdan sonra supriz sekilde hamile kaldim aralari 2 yas olcak o bile beni korkutuyor.
Daha cok erken degilmi sizce erkekler ister cunku sadece sevmesini bilir genelse

8 ay once sezeryanla dogum yaptim.. esim yine cocuk istiyo.sezeryan olupda hemen hamile kalan var mi.. ne zorluklar yasadiniz..? Aradaki yas farkida fazla olmucak bebislerin..bakiminin zorlugu falan.. kayinvalidemle ayni bahcede oturuyorum yardimi olur ama ne kadarda olsa hersey bende bitiyo.. ve ben herseyi gectimde oglum ilgisiz kalcaklmis gibi geliyo.. cok kararsizim..bu yondende zorlugu var mi akil verin lutfen
. Merhaba kizim 9 aylikken ogluma hamile kaldim. İkiside sezeryan oldu. Tam 18 ay var aralarında. Oğlum doğduğunda kizimlada çok güzel ilgilenebildim. Aradaki yas farkinin az olması daha iyi. Kizim kendini tanimaya basladiginda kardeşi yanindaydi o yüzden kiskanclik olmadi. Benim kaynanamda ayni bahçede mesela. Oğlumu ona birakip kizimla ilgilendim arada . geceleri yanimizda kalip ilgilendi sağolsun. Bi şekilde büyüdüler ve kiskanclik olmadi ne güzel ikiz saniyo görenler. Ve arkadaşa da ihtiyaçları olmadi. Bütün gün birlikte oynuyorlar ayri duramiyolar.kizin 4 yasinda.oğlum 2.5. Bence pişman olmazsin.. İyikide olmuş diyorum. Oğlum olmasaydı kizima simdi kardeş yapsam kiskanirdi. Çünkü tek büyümeye alisirdi bizi paylasamazdi. Onlari oynarken sohbet ederken görmek herşeye deger..

Son düzenleme:
Aman allahim eğer annem olmasa ben yanmış tim kaynanam hayatta sıkıntıya gelemez buralarada ikinci bebekten sonra ugramaz oldu üstelik eşim onun adını verdiği halde...aralari bebeklerimin 11ay büyük acayip kiskaniyor ben çok sorun yaşı yorum yardimci niz varsa yinede deneyin derim ama anne çok eziliyor

Ben ilk bebeğimin doğumundan 9 ay sonra hamile kaldım.
Planlı bir hamilelik değildi. Açıkçası ben biraz daha beklemek isterdim. Çünkü öncelikle bebeğimi bir yaşından sonra emziremedim, aynen dediğiniz gibi bebeğiniz yaşı civarına geldikçe daha çok bağlanıyor anneye. İmkanınız varsa biraz daha bekleyin derim.

Back
X