Doğuma Hazırlık Sezeryandan sonra canınız çok yandı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım benim sakın endişe etme,bebişin seninle olmak için sabırsızlanıyor belli ki...yarın 2 de dualarım seninle olacak...herşey yolunda gidecek ve sende benim gibi meleğine kavuşacaksın...

hastanede pek ağrım sızım olmadı eve gelince ağrılarım oldu , benim ameliyat yerimde değilde karnımın içi acıyordu organlar yerinde oturduğu için sanirim .herkese kolay doğumlar dilerim .

zaman okadar çabuk geçiyoki geldi gelcek derken bebeğim bugün tam bir haftalık 2 saatlik oldu ...ve ben 3.gün sağlık ocağına dünde hastaneye gitim..sadece eve geldiğim gün biraz zordu ama doktorumun verdiği ilaçlar hemen rahatlattı beni ...bnm biraz iğnede cnm acıdı ama dayanılmmıycak gibi değildi..sonrası genele göre çok daha rahat oluyo orası kesin ..Rabbim herkesleri kurtarsın..

canim benim kiz arkadasim sezeryan ile oldu ve 3 gün ayaga kalkamadi agrisindan...
cok pisman oldu sezeryan ile dogum yaptigina...
oda cok korkuyordu normal dogumdan doktorda cok korkuyorsaniz care yok sezeryan yapalim size...
ama simdi ah keske normal yapsaydim diyor...
hareketlerine cok dikkat edeceksin, agir kaldirmiycaksin.. bana anlatti biraz
allah yardimcin olsun

kusum ve balnaz doğum konuşmalarınızı heyecanla okudum. benimde son haftalarım ve ben de çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok sanırım.bende konak da yapıcam erkan bey doktorum umarım bende doğumdan sonra korktuğum gibi değilmiş diyebilirim. ama balnazın doğum sonrası yaşadıkları beni biraz tedirgin etti açıkcası. neyse hayırlısı...

Sezeryan olduktan hemen sonra yurumen gerekiyo o zman canin biraz aciyo sana iyi bakacak birinin olmasi lazim ama dayanilmayacak gibi degil agrisi korkma. Ben bi hafta sonra kosmustum bile :) sezeryana gore normal dogum daha agrisizdir biline.

Back
X