Sezeryandan sonra dayanılmaz bir ağrıyla mı uyanılıyor?

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
çok korkuyorum ilk doğumum olacak 35. hafta dayim genel anest. istiyorum ama uyanırken sanki çok büyük bi acıyla uyancakmışım gibi hissediyorum tecrübeliler bilgilendirebilir mi

korkma canım ya anlattıkları ve abartıldıgı gıbı zor bişey degil,
uyandıgında bıraz agrın oluyo, ama hemen agrı kesıcı verıyolara geçiyo inan

merhaba canım 2 çocuğum var ikiside sezeryan 3de olsa onuda sezeryanla yapardım :)) dayanılmayacak bir acı değil sonucta cir hayata can veriyorsun ve ameliyat normal doğum daha zor hemşire arkadaşım var o bile olursa sezeryan yaparım ne uğrşıcam sancıyla filan diyor korkacak hiç birşey yok daha önce ufak teekte olsa hiç ameliyat olmadınmı ondan fazla acı hissetmeyeceksinki hiç ağrın olmayacak demiyorum elbettte olacak normalide bu yani olması lazım ama dayanabilirsin emin ol ayrıca 1 hafta gibi bir süre sonra pekte bişey hissetmeyecek işini güzücünü rahat yapabileceksin. sağlık ve mutlulukla bebişini kucağına alırsın inşallah..

sağolun arkadaşlar ben acı duyduğumda bayılıyorum yani dayanamıyorum o yüzden çok korkuyorum yani ilk uyandığımızda inanılmaz bi acı mı hissediyoruz tabiki ağrımız olur ama çok çok fazlasından kokruyorum

nasıl ki ameliyat olursun narkozun etkisiyle uyanınca bi sancı olur malesef o sancı olacak arkadaşlarımdan biliyorum ..

benim ki normal doğumdu ama arkadaşımın sancısı beni çok üzmüştü 2 hafta gibi süreçten sonra azalıyor sancılar

Son düzenleme:
bayılacak kadar acı olmaz canım için rahat olsun hem zaten ilk uyandığında azıcık acı hissedip narkozun etkisiyle gerisin geri uyuya kalıyosun :))) hepsi bu bir gün altı üstü ertesi gün kalkıp gezip dolaşacaksın bebişinle ilgilenecksin işin bu kısmını düşün inan çok büyük acı yok için rahat olsun

peki belden aşağısının uyuşturulduğunda daha mı az acı hissediyoruz?? genel mi tavsiye edersiniz epidural mi

çok korkuyorum ilk doğumum olacak 35. hafta dayim genel anest. istiyorum ama uyanırken sanki çok büyük bi acıyla uyancakmışım gibi hissediyorum tecrübeliler bilgilendirebilir mi

canım benim iki doğumumda sezeryan biri gene anestezi diğeri epidural anestezi ilk doğumda büyük bir acıyla uyandım ikincisinde daha rahattım kızımı gördüm ilk ağlama sesini duydum ve canım çok az yandı

peki belden aşağısının uyuşturulduğunda daha mı az acı hissediyoruz?? genel mi tavsiye edersiniz epidural mi

acıya dayanamayan birisi olduğunu söylemiştin bayıldığını hatta genel sana daha uygun çünkü acımasadaki acımayacak sen muhtemelen ppiskolojik acı hissedip bayılabilirsin canım

evet geçen elim yandı buhardann azıcık bişe onda bile gidiodum annem bi tokat yapıştırıp kendime getirdi acaba diorum epidural olup da böle sarhoş edici bişi mi verseler baana ay karar veremiyorum yardım ağlıyorum sürekili :(((

peki o belden iğne yaparlarken can çok yanıyo mu

belden iğne olmadım ben genel anestezi oldum en rahatıda o bence uyurum uyanırım bebişimi kucağıma alırıım :)) sanada uygun olan bu canım canın çok tatlı anladığım kadarıyla uyuşturup yapsalar bile acımadığı halde acı hissedersin gibi geliyor bana piskolojik olarak yani :S

ne dikişi tatlım artık lazerle yapılıyor o işlemler incecik bir çizgi altı üstü korkacak bişey yok yani öyle iğne iplik işi değil korkutma lütfen arkadaşı

bence sizde cok hafife almisiniz ameliyati sezeryan adi ustunde ameliyat 4 tane sezeryanla dogum yaptim hepsindedi inanilmaz acilar cektim bebeklerimi rahat rahat emziremedim hastanede yan odada benimle ayni gun normal dogum yapan bayan bacak bacak ustune atmis otururken ben yardimsiz yatagimdan kalkip wc ye gidemiyordum.....

iki doğumumda sezeryan hiçte öyle çok büyük dayanılmıcak bir acıyla uyanmadım ... katı canlıda değilim canım çok tatlıdır iğne bile olamam korkarım ama bilemiyorum kişiden kişiye mi değişiyor doktordan doktora mı ? bilemem ama yan tarafımda ki kızcağız ağlaya ağlaya uyandı ben hiçte öyle dayanılmıcak bir acı çekmedim ilk gün ağrı sancı oluyor normal ikinci üçüncü günlerde öksürürken, hapşırırken acıyor ama allattan dikişli bir doğum yapıcağıma sezeryan yapmışım iyi ki diyorum... hatta yatmadım bile hastanede 2 gün sonrasında evde yatak bile yapmadı :) :nazar: aaa birde doğuma hangi ruh haliyle girersen o ruh haliyle ayılıyorsun gülerek gir gülerek çık hiç korkma Rabbime emanet ol sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim...

Moralini yuksek tut canim hic korkma inan gozun aci filan gormiyecek bebegini gorunce onun kokusunu icine cekince aci mi kalir? :40:

ALLAH sag saglim bebegine kavustursun seni :nazar::emir_bebek:

kişiden kişiye değişiyor galiba!
sezaryeni öyle "cici güzel şerbet lokum" tadında anlatmiş ki bazı arkadaşlar acaba ben yanlış bi ameliyat mi oldum diyesim geldi!
şartlar uygunsa kesinlikle normal yap!
sezzaryen başbelası bir durum
uyandıgında öyle dayanılmaz acılar olmuyor elbette
işin açıkcası hastane ayağı kolay, zor olan eve geldikten sonraki süreç
ilk 3-5 gün resmen kabus!
öksüremiyosun, hapsuramıyosun, gülemiyosun, oturdugun- yattıgın yerden birinin desteği olmadan kalkamıyosun
dikişler(gorunmesede) psikolojini inanılmaz etkiliyor
ilk sancılı günler geçti diyelim sonraki aylarda asla tam bi insan olmuyosun bana göre!
18 ocakta dogum yaptim 6-7 ay sonra havuzdan çıkarken kenara carptim karnimi da aman yarabbim!
davul patladı sanki içimde
nasıl bir aciydi anlatamam

zorunlu olmasa asla o masaya yatmazdım
lütfen çok güzel birşeymiş gibi "aman sezaryen ol rahatça kurtul" falan demeyin
hem bebeğiniz hem siz 1-0 yenik oluyorsunuz normal dogum yapmişlara göre

Sezeryan zor bir doğum normal doğumda bi akşam acı çekiyosun ama sezeryanda bir hafta genel anestezi daha zor uyandığında inanılmaz bir acıyla uyanıyosun

Back
X