Sezeryandan sonra dayanılmaz bir ağrıyla mı uyanılıyor?

kişiye göre değişiyor demekki
bende genel anes.oldum ama hiç öyle ağrı felan duymadım

biz üç arkadaş aynı doktora ameliyat olduk biri hemen ayaklandı çok zorlanmadı, ben 1 haftada falan biraz toparlandım, diğer arkadaş bendende kötüydü bu iş biraz ağrı eşiğiyle birazda şansla alakalı sonuçta ameliyat oluyorsun ağrı olmaması imkansız bence siz hiç ağrı falan duymamışsınız ne mutlu size

ben genel anesteziyle sezaryen oldum.ilk uyandığında adet sancısı varya.adet sancısının biraz daha fazlası öyle bir acıyla uyandım.birazcık sürdü ve 1-2 saat sonra bitti gitti.sonra sadece yürürken kalkıp geri yatarken zorlandım.o zamanlar acı hissettim sadece.o da 3-4 gün sürdü.sezaryenle doğum ne kadar kolay.valla doğumu normal yapanlar yapıyor bizimki neki diyorum.hiç korkma rahat ol.epiduralle genelin farkını da soruyorsan şöyle söyleyim.bunu bana doktor söylemişti.epidural anestezi yaparken belinde bir yerlere bir şeyler yerleştiriyorlarya oradan rahatça ağrı kesici de verebiliyoruz o yüzden fazla ağrı yaşamazsın ama genel anestezide baştan öyle bir şansımız yok mecburen ağrıyla uyancaksın demişti.ben epiduralden korktuğumdan olsun genel olsun demiştim.ama gerçekten aynı katta epuduralle doğum yapanlar benden rahattı. sezaryen normalden çok çok kolay bunu sana korkmaman için değil gerçekten söylüyorum

ayy ayy ne zor anne olmak hamıle kalırsın endişeler baslar doğum olacak nasıl olacak bende bel fıtıgı var ve henuz hamıle değilim ama artık dusunuyorum benımde sezeyan olur ama bende hıc bıcak yememiş insan olarak endıse edebılıyorum henuz hamıle olmasamda ama en guzelı epidural sanırım yorumlara bakarak ALLAHIM tum hamılelere dogum yapanlara kolaylık versın aslında cok zor ama hersey yavrularımız iiçin ALLAH YARDIMCI OLSUN konu sahibi arkadasım RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.. hıc ama hıc korkma bugune kadar tasımıssın beslemıssın insallah sağlıkla kucagınada almak nasip olur.. darısı banada inş.

ben iki defa sezaryen oldum ve sezaryen olmakta kendi tercihimdi bidaha olsa (kiii allah olmayanlara versin)bidaha sezaryen olurum.ama bu konuda doktor çok önemli doktorunu iyi seç

arkadaşlar buraya yeni kayıt oldum derdimi her yere yazdım cvp alamadım.birde tam olarak bilmiyorum sanıırm bu formu kullanmyı buraya yazmayı uygun gördüm.
ben 5,5 aylık hamileyim.dün gece battaniyeyle yattım.sabah kalktığımda burnum sanki dolu gibiydi.sonra söylemesi ayıp balgam çıkardım balgamda kan vardı.sümüksü biçimdeydi.sonra bir daha yaptım yine geldi.daha sonra gün içerisinde yine baktım geliyomu diye.azalmaya küçük küçük nokta şeklinde gelmeye başladı.sonra burnuma peçeteyle baktım burnumun ierisinde içe doğru kan vardı.kan akmıyor burnumdan ama peçeteyi sokunca peçeteye bulaşıyor çok değil.burnumdanda bir iki defa küçücük kan pıtısı gibi kan geldi.ne olabilir.korkuyorum.sabahdan beri moralim çok bozuk.internette araştırdım.kanlı balgam verem akciğer kanseri gibi kötü şeyler yazıyor.ama ben öksürmüyorum.üşütmedimde.lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin çok korkuyorum.bebeğime bişey olacak diye korkuyorum.allah rızası için bilgisi olan varsa yardım etsin.

Back
X