sezeryandan sonra esofman bile giyemiyorum karnimi aciyor :(

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
Merhaba kizlar. 25 gun once sezeryan oldum. Fszla kiloda almadim. Karnim dokununca hala aciyor. Karnim baya indi aslinda ama evde esofmanlarimi bile giyemiyorum. Dusuk bel beli bol beden olarakda oluyor ama yinede lastigi karnima dryince aciyor. Esimin esofmanlarindan baska bisey giyemiyorum. Onlarda beli cok yuksek oldugu icin rahat giyebiliyorum, kendi esofmanimi giydiysem hep agtim oluyor. Ne zaman gececekbu durum?

bir iki haftaya geçer bende 2 ay oldu dogum yapalı bu dönemde eczanede satılan abdominal korselerden kullanmıştım çok rahat ettim gerçi ben sezeryandan 2 gün sonra kullanmaya başlamıştım.güle güle büyüt bebişini herşeye değiyorlar :)

bir iki haftaya geçer bende 2 ay oldu dogum yapalı bu dönemde eczanede satılan abdominal korselerden kullanmıştım çok rahat ettim gerçi ben sezeryandan 2 gün sonra kullanmaya başlamıştım.güle güle büyüt bebişini herşeye değiyorlar :)

Edofman pijamanin lastigj bile rahatsiz ederken korseyi nasul kullanirim.

Korsenin kenarları dikişe denk gelmediği için acıtmıyor normal giyilen korse değil medikallerde satılan abdominal korse karın ameliyatları sonrası kullanılan karnın sallanmasınıda önlediğinden rahat oluyor örneğin karın germe aml sonrası kullanılıyor tabi sen bilirsin herkesin ağrı eşiği bir değil sonuçta

benimde 1.5 ay oldu sezeryan olalı karnımın asagısında yanık gıbı bı acı var elımı yıkarken lavoboya degse bıle acıo ole bı acıyı kast edıosun dımı

bnm 4.5 ay oldu hala acıyo hala uyuşuk 1 yılı buluyo diyolar o uyuşukluğun geçmesi ama eşofmanları pantolonları daha rahat giyiyorum tabi

X