Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acımı yesen.. doğal yollarlamı düzene soksan. Yeşillik falan zeytinyağı vs.Merhaba.Sezeryanla doğum yapalı 15 gün oldu.kabızlık sorunu hala çözülmedi. Gliserin fitil kullanıyorum.onu da 15 gün içinde 3 4 defa kullandım.Bağırsakların fitile alışmaması için.Düzene girmesini bekledim ama olmadı.Ne yapa bilirim?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Mor erik suyu!!!! Bizim burada doktorlar hep onu öneriyor kabız olduğundaMerhaba.Sezeryanla doğum yapalı 15 gün oldu.kabızlık sorunu hala çözülmedi. Gliserin fitil kullanıyorum.onu da 15 gün içinde 3 4 defa kullandım.Bağırsakların fitile alışmaması için.Düzene girmesini bekledim ama olmadı.Ne yapa bilirim?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Süt veriyorum acı yiyemem. Yeşillik yiyorum süt için ama faydası olmadı(Acımı yesen.. doğal yollarlamı düzene soksan. Yeşillik falan zeytinyağı vs.
Mutlaka deneyeceğim.teşekkür ederimMor erik suyu!!!! Bizim burada doktorlar hep onu öneriyor kabız olduğunda
Nescafe, kayısı suyu kendiniz hoşaf yapın düznli olarak tüketin iyi gelirMerhaba.Sezeryanla doğum yapalı 15 gün oldu.kabızlık sorunu hala çözülmedi. Gliserin fitil kullanıyorum.onu da 15 gün içinde 3 4 defa kullandım.Bağırsakların fitile alışmaması için.Düzene girmesini bekledim ama olmadı.Ne yapa bilirim?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kayısı meyve suyu için çok şükür ben sadece bunu kullandım doktorum her ihtimale karşı şurup yazmıştı gerek kalmadı çok şükürMerhaba.Sezeryanla doğum yapalı 15 gün oldu.kabızlık sorunu hala çözülmedi. Gliserin fitil kullanıyorum.onu da 15 gün içinde 3 4 defa kullandım.Bağırsakların fitile alışmaması için.Düzene girmesini bekledim ama olmadı.Ne yapa bilirim?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yürüyeceksin tabii ki whipple ameliyatı değil sezaryen herkes yürüyor ha gayretMerhaba.Sezeryanla doğum yapalı 15 gün oldu.kabızlık sorunu hala çözülmedi. Gliserin fitil kullanıyorum.onu da 15 gün içinde 3 4 defa kullandım.Bağırsakların fitile alışmaması için.Düzene girmesini bekledim ama olmadı.Ne yapa bilirim?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba.Sezeryanla doğum yapalı 15 gün oldu.kabızlık sorunu hala çözülmedi. Gliserin fitil kullanıyorum.onu da 15 gün içinde 3 4 defa kullandım.Bağırsakların fitile alışmaması için.Düzene girmesini bekledim ama olmadı.Ne yapa bilirim?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba.Sezeryanla doğum yapalı 15 gün oldu.kabızlık sorunu hala çözülmedi. Gliserin fitil kullanıyorum.onu da 15 gün içinde 3 4 defa kullandım.Bağırsakların fitile alışmaması için.Düzene girmesini bekledim ama olmadı.Ne yapa bilirim?Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim