Ve bilinenin aksine sezaryandan sonra yeniden sezaryen daha riskli. Bence imkanlar dahilinde mutlaka denenmeli[/QU yasadinizmi boyle bir durumu
Bunu yapan doktorlar sınırlı ayrıca normal doğumu kolay mı sanıyorsunuz
ilk sezeryansa ikincide sancıların daha ortasına gelmeden alın beni ben kolay veya zormu diye sormadım konu ve soru basligim farklı canım ayrıca iki sezaryen dogumum var 3. Hamileyim ve ilk bebegimde 12 saat sancı çekmiş biri olarak ne demek istediğini anliyorum
Kolay veya zormu diye sormadım konu basligim ve sorum farklı 2 çocuk annesi ve 3.ye hamileyim ilk bebegimde 12 saat sancı çeken biriyim ve malesef olmadı ikiside sezeryan oldu acaba 3.de normal olan varmı diye merak ettimBunu yapan doktorlar sınırlı ayrıca normal doğumu kolay mı sanıyorsunuz
ilk sezeryansa ikincide sancıların daha ortasına gelmeden alın beni ameliyata diye bağırırsınız
3.cü sezeryan riskli diyorlar ama çok olanda var benim arkadaşımda haftaya doğum yapacak doktor çok riskli neden düşündün 3.cüyü demiş o yüzden size belkide normal doğum önerirlerKolay veya zormu diye sormadım konu basligim ve sorum farklı 2 çocuk annesi ve 3.ye hamileyim ilk bebegimde 12 saat sancı çeken biriyim ve malesef olmadı ikiside sezeryan oldu acaba 3.de normal olan varmı diye merak ettim
Bana böyle bişey demedi dr canım bu konuyu konustugumda normal doğumun benim için daha riskli olduğunu söyledi bunun üzerine bbaşka bir dr a da gittim o da aynı şeyi söyledi inanin kafam karıştı3.cü sezeryan riskli diyorlar ama çok olanda var benim arkadaşımda haftaya doğum yapacak doktor çok riskli neden düşündün 3.cüyü demiş o yüzden size belkide normal doğum önerirler
Riskli diyorlar rahimde yırtılma olabilir ve bunu biz hemen anlamayabilirmişizBana böyle bişey demedi dr canım bu konuyu konustugumda normal doğumun benim için daha riskli olduğunu söyledi bunun üzerine bbaşka bir dr a da gittim o da aynı şeyi söyledi inanin kafam karıştı
Anladım canım tşk bu konuyu biraz daha arastircam bakalım ne çıkacakRiskli diyorlar rahimde yırtılma olabilir ve bunu biz hemen anlamayabilirmişiz
devlette de şöyle eğer sezeryanlı birine normal yaptırırlarsa bir sorun olduğunda doktor sorumlu olduğu için neden sezeryan yaptırmadın derler diye yapılmıyormuş benimde duyduklarım
cermelek cevabımı okumuşsundur inşallah. face deki grubumuza katıl.Anladım canım tşk bu konuyu biraz daha arastircam bakalım ne çıkacak
Gurubun adı ne acabacermelek cevabımı okumuşsundur inşallah. face deki grubumuza katıl.
Aynen bende bulamiyorum ve yapisiklik olduğu için çok zorbenim arkadaşım sezeryanla 2 doğumdan sonra 3. doğumunu normal yapmak istedi..ama onun görüştüğü drlar biz o riski göze alamayız dediler yaptıran dr lar varmış ama arkadaşım bulamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?