Sezeryandan sonra normal olur mu?

Ozlenen61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
25
8
1
35
İlk doğumum sezeryan şimdi ikinci çocuğuma hamileyim Doğum yapıcağım zaman arada 2 sene 5 ay geçmiş oluyo normal Doğum yapabilirmiyim arada ne kadar geçmesi gerekiyo

İlk doğumum sezeryan şimdi ikinci çocuğuma hamileyim Doğum yapıcağım zaman arada 2 sene 5 ay geçmiş oluyo normal Doğum yapabilirmiyim arada ne kadar geçmesi gerekiyo
Neden normal istiyorsunuz merak ettim. Sezeryan zor mu oldu

Kuzenimin eşi bir hafta önce doğurdu ilk kızı 14 aylık. İlk sezeryandı bu normal bizde çok şaşırdık ama çok sağlıklılar

Hamile kaldiginizda 2 yil gecmis olmali deniyor ama bazen daha erken doguranlarda var.hangi ildesin

ilk insanın kendi istemelii bence bende ilk sezeryan yaptım ikinciye hamişim dr a verdim ben sinyallerimiii normal içinn oda beklerim dedi ssvd yaptırmışlıgı var

Tabiki yapabilirsin googlede ssvdyi destekleyen doktorların listesi var ordan bulundugun ile göre secim yapabilirsin istanbulda zeynep kaöilde ssvd polikliniği açıldı facebookta ssvd adlı kapalı grup var oraya üye ol yüzlerce sezeryan somrası normal dpgum yapan insanlar ve bunu yasayanların kendi hikayeleri var inşallah doğumuna sahip cıkarsın ve bir avazda doğurursun gruba mutlaka ü0ye ol

Back
X