Sezeryan'dan sonra süt

bahar_kadxixr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
282
149
628
Merhaba tecrübeli anneler sezeryandan sonra süt hemen geldimi internette 2 gün sonra gelir diyo doğrumu. Sizin nasıl oldu.teşekkürler

Ben sancılı halde hep sezeryan olduğum ıcın anında sutum geldı.
Normal sezeryanşarda ıse damla damla başlıyor gelmeye eritesi gün daha da çoğalıyor.

Bende sancılı doğum yapmıştım lakin ona bakmıyo.. Duş alır almaz farketti bende süt şakır şakır geldi

Merhaba. Meme civarına Sıcak kompleks uygulayın. Yada ılık bi duşta alabilirsiniz benim 3 gün sabahı gelmişti.

Merhaba tecrübeli anneler sezeryandan sonra süt hemen geldimi internette 2 gün sonra gelir diyo doğrumu. Sizin nasıl oldu.teşekkürler
Merhaba canım ben sezeryan Doğum yaptım ve öyle su gibi akmıyor hemen süt zaten ilk günden geliyor ama miktarı ve akışı yavaş koyu oluyor 3. Gün tam olarak geliyor bebek emdikçe geliyor yani gelmiyor diye bırakmamak gerek

Benim hemen gelmişti. Hiç 2 gün sonra gelcek sezeryan oldum diye düşünmedim. Bebeğim emicek ve süt gelicek diye ayarlamışım kendimi. Artık vücut nasıl adapte olduysa :)) o yüzden hiç takılmayın bunlara her şey beyinde bitiyo..

Benim 4 gün sonra geldi. Sarılık olmasin diye hem emzirip hem de mama verdim.

İki sezaryanım da da sütüm sorunsuz geldi .İkinci oğlumda doğumdan iki saat sonra ! dr karnıma bir sprey sıktı .Eşimi ve beni banyoya soktu .Eşime sadece göğüslerine ılık ve sıcak arası su tutacaksın .Korkmayın dikişlere hiç bir şey olmayacak dedi. Sütlerin duşakabin camına doğru nasıl fışkırdığını görmeliydiniz. Bu işin sezaryanla falan alakası yok .Doktorla var .Dr yanıma geldiğinde ebe pompa ile başımda bekliyordu .Dr um ne yapıyorsun sen ya ne gerek var dedi. Sadece ılık duş alacak . :)

İki sezaryanım da da sütüm sorunsuz geldi .İkinci oğlumda doğumdan iki saat sonra ! dr karnıma bir sprey sıktı .Eşimi ve beni banyoya soktu .Eşime sadece göğüslerine ılık ve sıcak arası su tutacaksın .Korkmayın dikişlere hiç bir şey olmayacak dedi. Sütlerin duşakabin camına doğru nasıl fışkırdığını görmeliydiniz. Bu işin sezaryanla falan alakası yok .Doktorla var .Dr yanıma geldiğinde ebe pompa ile başımda bekliyordu .Dr um ne yapıyorsun sen ya ne gerek var dedi. Sadece ılık duş alacak . :)
Çok teşekkür ederim. Doktorumla Bu konuyu konuşucam

Back
X