sezeryanden sonra tek parçamı, 2 parçamı pijama daha rahat olur

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
Sezeryan olduktan sonra hastanede yatarken ne tarz bi pijama giydiniz? rahat olan hangisi acaba. 2 parça olanlarmı yoksa elbise tarzında olanlarmı rahat olur. ???? :44:

Son düzenleme:
Bende aynı şeyi merak ediyorum :26: annem sezeryan olunca altının bel lastiğinden rahat edemeyebilirsin dedi ama elbiseylede nasıl olcak bilmiyorum :26:

Ben çantama
1 Pijamalı
3 Tanede Elbise gibi gecelik koydum.
Elbise gibi olanların rahat oldugunu söylüyorlar emzirme ve muayenelerde özellikle.
Hayırlısı bakalım.

Canım iç çamaşırı kullanamadığımız için lekelenmeye karşı tedbir olsun diye.
Bitanesi zaten göğüs hizasından kol altlarına kadar çıtçıtlı.
Diğerleri göbeğe kadar düğmeli.
Birtaneside Lohusa geceliği dedikleri tek düğmeyle açılan pijamalı.
Ben özel hastanede sezeryan olacam 2 gece kalacam. Eve gel git olmasın diye koydum onları.

ben 2 gecelik almıştım yanıma önden düğmeli ve birde pijama takımı. doğum sonrası gecelik daha rahat geldi giyip çıkarmak ve sık sık hemşireler gelip bakıyordu daha kolay oluyor.2. gün pijamayı giymiştim hareketleriniz kolaylaşıyor 2. gün biraz ama sık sık değişmek gerekiyor çünkü lohusalık etkisiyle bide emzirmeye çalışırken falan çok ter döküyor hem anne hem bebek. emzirme sütyeni yanımda 2 tane vardı ve az gelmişti.

pijama lastiği dikişe değmiyor ama zor oluyor eğilip kalkarken. tuvalete gidince dert yani.gecelik çok daha rahat. bir de ben 1 gece kaldım hastanede ama ilk emzirmelerde çok terleniyor, 3 gecelik 1 pijama koymuştum ben hepsini de kullandım. 1 ağustosta doğum yapmamın da payı vardır belki ama ömrümde terlemediğim kadar terledim. fazla fazla koyun ne fark eder?kullanmazsanız da geri gelir sizinle.

bende özel hastanede sezeryan olucam 2 gece kalırım kesin. haklısınız öyle bi durumda madur olmaktansa çantayı doldurup gitmeliyim.

hımmm bende çok çok alıyım ozaman. 2 tane almayı düşünmüştm yanıma, sezeryanden sonra kanama oluyormu ?? ped kullanılıyormu?
oluyor ama çok yoğun değildi benimki başkalarını bilemem. hemşire, bebeğimin bezinin bariyerlerini çıkarıp ped yaptı, artık başka ped tanımam:) kupkuru, tahriş filan yok!siz yine de ped götürün ne olur ne olmaz. benim 5-6 gün oldu kanama, o da sanki reglin 3.-4. günü gibi.yatağa da hasta bezi sermişlerdi,elbiseyisıyırıp öyle yatırdılar. tek damla bile yoktu hasta bezinde.herkeste az mı olur bilmiyorum ama.

duymuştm bebek bezinin ii lduğunu :) ben yanıma ped de alıyım en iyisi.
17 günüm kaldı heyecanla bekliyorum :26: bebeğim sağlıkla bi doğsa artık ne heyecanlı bi bekleyişmiş buu.

benim kanamam çok olmuştu.ben 2 parça pijama almıştım iyi ki de öyle yapmışım.altını ancak eve dönüşte giyebildim üst var alt çıplaktım yani hasta yatağında, pikenin altında
bana da büyükler için olan bebek bezi mi desem ne öyle bir şey getirdiler bebek bezine benziyor ama kocaman yanı bu durumlar için yapılmış.2-3 tane ondan kirlettim .ilk gün öyle yattım.ikinci gün yürüyüş denemeleri yaptık annemle altımda bebek beziyle.taburcuya yakın iyice iyileşmiştim.normal bir ped ve pijama altımı giydim.zaten lohusa pijamasıydı kullanışlıydı.sabahlığı da vardı o da bana güven verdi hani bulaşırsa falan diye...yani böyle umarım yardımcı olabilmişimidr.

hasta pedidir o. teşekkürler cvp için

ben de dün spinal anesteziyle doğum yaptım ben hem gecelik hem pijama takımı götürdüm ama gecelik daha rahat oluyor kanama kontrolü pansuman sonda vs. bugün de pijamaya geçtim eve gelince

bir de göğüs kısmı düğmeli olsun çünkü habire bebeğini emzirmen gerekecek.öyle yakası kapalı bir şey alma ,ziyaretçiler de olacak çünkü hemen açılıp kapanan cinsten olmalı.tabiki yanına bol bol ped al.bir de şunu söyleyeyim ilk gün hiç gaz yapamıyorsun ama ikinci gün akıllara zarar yani :89: tutamıyorsun.onun için 2.gün kalacak refakatçin utanacağın biri olmamalı.benim k.validem kalmıştı yerin dibine girmiştim.
Allah sağlıkla çocuğuna kavuştursun bitanem...

slm kizlar sezeryandan sonra iki parcali pijamalar daha rahat bence zaten bel kismi dikislerinizin oldugu bölgeye gelmiyor birazda pijamanin rahat bol esnek olmasina dikkat edin pijamanin üst bölgeside dügmeli olsun cocugu emzirirken daha rahat oluyor hepinize hayirli dogumlar

hımmm bende çok çok alıyım ozaman. 2 tane almayı düşünmüştm yanıma, sezeryanden sonra kanama oluyormu ?? ped kullanılıyormu?

evet sezeryandan sonra kanama oluyor.ped olarakda hasta bezi takiliyor.bebek bezi gibi ama daha büyük. pjama olarakta elbise gibi olani daha rahat.yanina 2-3 tane al ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…