sezeryanden sonra tek parçamı, 2 parçamı pijama daha rahat olur

göğüs kısmı düğmeli : emzirirken rahat olsun,
kısa kollu : gerektiğinde ya da acil bi durum için elinizin üstünde ya da kolunuzda kelebek olucak(serum girişi)
Gecelik... kanama olucağı için hemşireler gidip gelip alt bezini değiştirecekler ayrıca sonda takılı olacak...pijamayla nasıl olur düşünün artık..

Şiddetle tavsiyemdir..Kışa denk geliyo donarız diye düşünmeyin hastane odaları size göre ayarlanıyor ve üşümek şöyle dursun o incecik pike bile fazla geliyo...

Kesinlikle hastanede yattığınız sürece gecelik giyiin.Ben de ocak 2011 de doğum yaptım hastane çok sıcak oluyor.Bavulunuza bir yelek atın bence şal da almıştım ben ama bir elde serum olmuyor şal en iyisi yelek.Çıkış için rahat bir eşofman alın lastiği sıkmayacak bir şey olsun.Bir de lastiksiz bol belki kaba tabir olacak ama anne çamaşırı alın kendinize.Dikişiniz zarar görmesin diye.Bir de tabi mutlaka düşünmüşsünüzdür ama mutlaka çorap götürün ve giymeyi unutmayın ben istememişim yanımda bulunan ne annem ne de kayınvalidem bana giydirmeyi akıl etmiş:)) Bebek geldi ya beni hemen unutmuşlar :) Tabi aynı anda eşimde böbrek taşı düşürünce :)) Ayaklarım buz olmuş ben emzirme derdindeyim.Biri sonra farkettide giyince biraz uyumuşum :) ısınınca:)

Kızlar nette satışta olan kullan at lohusa çamaşırını duydunuzmu hiç. Kağıttan ama sızdırmaz bildiğin iççamaşırı. Yiğenim motercare mağazasından almış bana 5 li paket.5 lira felan sanırım en büyük boy. Kullanışlı gibi. Attım valize kullanırsam diye bakalım.

valla okuyunca hemen baktım ama yoktu olanlar da< bitmiş.bulsam haman alırım.dün büyük boy yumuşak lastikli birkaç tane kilot aldım.atacam sonra..sabahlık baktım çok pahalıydı 2 gün için almadım.gecelik alıcam ama acaba ekim sonunda soğuk olur mu bilmiyorum uzun kollu mu kısa mı kararsızım.gerçi burası sıcak memleket ama..pijama da koydım valize 2 takım..benim ilk doğumda kilot ve altlar yetmemişti.bebekler küvözdeydi emziremediğim için terlememiştim hiç.

ben sezeryanla doğum yaptım 3 gün kaldım hastanede ilk gün özellikle ikinci gün sonda çıkarılana kadar şiddetle gecelik tavsiye ediyorum ama çıkış için alt üst olsun ben çok pijama şeklinde almadım sade renkli önden fermuarlı (vişne çürüğü) bi takım hem giymesi hem emzirmesi kolay oldu. doğm biraz soğuk havada olursa çorap almayı ihmal etmeyim oda sıcak bile olsa çok işe yarıyor.
Hayırlısı bile bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle.

ben doğum yapmadım ama sezaryen olan birinin yanında refakatçi kaldım. tek parça daha rahat olur hastanedeyken. tuvalete gittiğimizde alt pijamayla uğraşmamız zor olur. ben yardım etmiştim kıza ama çok utanmıştı. gecelik olsa kendin yaparsın yani.. şubat ayıydı ama hastanenin içi hamam gibiydi. hele odalar...yine de çorap şart.bir de koridorda yürüyüş egzersizi yapacağız, sabahlık iyi olur.

dogumdan sonra varis corabimidir nedir onu giydiriyorlar cok sicak oluyor yatilmiyor bide corap giymekmi kizlar insan catlar sicaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…