Sezeryanla doğum ücreti??

beyzanur50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
215
1
96
Sivas
Arkadaşlar epidural sezeryan ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?
İlk doğumumda genel anestesi yapmışlardı dr.um epidural olsun diyor biraz korkuyorum bakalım....
o zaman özel hastaneye 350 tl vermiştik 6 yıl önce.. :27:

Merhabalar, ben de 4 yıl önce epidural sez. oldum şimdi genel anestezi ile sezeryan olacağım.çünkü nedenini bilmediğimiz bir bel ağrısı var.ben belden iğne yüzünden olduğunu düşünüyorum,hani insan kendini bilir tahmin eder ya,doktorlar ondan olmaz diyorlar ama iğneden dolayı değil de iğne yapılırken kendimi kastığım için mutlaka.
Ben asla epiduralli sez. tavsiye etmem.tabi siz araştırın yine.sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bir bebk dilerim size..

4 ay önce epidural sezeryan oldum.1250 ama kampanyalı fiyatıydı.epidural sezaryan daha konforlu.ağrın başladığında ağrı kesiciyi direk katedralden yapıyorlar.ağrı anında gidiyor.bence iyi.

ben 8 ay önce istanbul üsküdar anadolunu hastanesinde 500 e sezaryen oldum....epidural oldum çokta güzel geçti üç gün sonra ewimi süpürdüm :)

yaşadığınız il çok önemli.İstanbul'da fiyatlar uçmuş maalesef.5 sene önce mersin'de epidural sezaryene 450 vermiştik.5.5 ay önceki spinal sezaryenime başka bir ilde 350 verdik.

Fiyatlar çok farklı gerçekten.. burda 600 sanırım daha konuşmadık ama öyle duydum. epiduralde bel ağrısı oluyor mu gerçekten benim belim zaten ağrıyor iyice kötü olmasın :50:

bu fiyatlar gerçekmi ya ben 3 ay önce bursada özel bi hastanede soinal belden uyuşmalı sezeryanı 3500liraya yaptımda

yaşadığınız il çok önemli.İstanbul'da fiyatlar uçmuş maalesef.5 sene önce mersin'de epidural sezaryene 450 vermiştik.5.5 ay önceki spinal sezaryenime başka bir ilde 350 verdik.

ben 8 ay önce istanbul üsküdar anadolunu hastanesinde 500 e sezaryen oldum....epidural oldum çokta güzel geçti üç gün sonra ewimi süpürdüm :)

Fiyatlar çok farklı gerçekten.. burda 600 sanırım daha konuşmadık ama öyle duydum. epiduralde bel ağrısı oluyor mu gerçekten benim belim zaten ağrıyor iyice kötü olmasın :50:

fiyatlara bak ya şaka gibi:1::1:
ben hastaneden adam buldugum halde genel anes.sezeryana 1200 verdim 15 ay önce:1:
kendimi keriz hissettim:27:

Malatya da özel hastanelerde sezeryan fiyatlarini bilen varmi acaba tavsiye edeceginiz bir yer varmi

Back
X