merhaba arkadaşlar
şu an hamileliğimin 33. haftası içindeyim. kalça kemiğimdeki bi rahatsızlıktan dolayı normal doğum yapamıyorum. doktorum 38. haftanda sezeryana alırım seni dedi. 40 beklemeyecek miyiz dedim. gerek yok dedi.
şimdi annemle görüştüm. niye erken giriyorsun normal vaktinde, sancın başlar başlamaz gideriz. o zaman sezeryana alır diyor. şimdi doktorlar erken erken alıveriyorlar. kabul etme, her şeyin vakti zamanı var dedi. benim ise hiç bi fikrim yok bu konuda. ilk bebeğim deneyimim yok. çok heyacanlıyım. yardımcı olur musunuz?
sezeryanla doğumlar 38,veya 39, haftada olur
madem normal doğum yapmak gibi bi sansın yok neden sancıyı açılmayı bekleyesin ki?
ayrıca sezeryana alınabilmen için narkoz alacağından en az 8 saat aç ve susuz olman gerekiyor
bence doktorunu dinle..
merhaba arkadaşlar
şu an hamileliğimin 33. haftası içindeyim. kalça kemiğimdeki bi rahatsızlıktan dolayı normal doğum yapamıyorum. doktorum 38. haftanda sezeryana alırım seni dedi. 40 beklemeyecek miyiz dedim. gerek yok dedi.
şimdi annemle görüştüm. niye erken giriyorsun normal vaktinde, sancın başlar başlamaz gideriz. o zaman sezeryana alır diyor. şimdi doktorlar erken erken alıveriyorlar. kabul etme, her şeyin vakti zamanı var dedi. benim ise hiç bi fikrim yok bu konuda. ilk bebeğim deneyimim yok. çok heyacanlıyım. yardımcı olur musunuz?
annem kafamı çok karıştırdı. ben doktor şöyle dedi böyle dedi deyince de cahil cahil konuşma diye beni azarladı. anne karnında bebek daha iyi beslenirmiş anneme göre. 1 hafta daha geç doğsa çok kilolu olurmuş. sizce bu doğru mu
merhaba arkadaşlar
bende 13 aralıkta sezaryen olcam 38+5 günlükken yani 39, haftamda oluyorum..
38. haftadan biraz daha bekleyebilirsin bu ikinci olcak benim ikiside 9 gün önce alınmış oluyor normal doğum tarihinden
bende 39. hafta da yaptım doktor bilyrdur canm bebeğin gelişimne bağlı..
doktoruma güveniyorum zaten, o ne derse onu yapıcam ama annemden çekiniyorum, baya baya azarlıyor beni2 hafta sonra gelecek yanıma, doktoruda azarlamasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?