Doğuma Hazırlık Sezeryanla dogum yapanlar yardım!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de spinal oldum
bi tek ilk ayağa kalkması zordu
başka hiç zorluk çekmedim
bi tek hastanede yattım 1 gece evde hiç yatmadım

kızlar dun catı muayenem yapıldı dr catın dar dedı normal dogumda cok zorlanacagımı soyledı zaten suyumde azalmaya baslamıs ben hep kendımı normal doguma hazırlamıstım ama kısmet degılmıs sezeryanolacagım yanlız kafam cok karısık sezeryanla dogum yapanların sutu gec gelıyor ve dogumdan sonra dayanılmaz agrılar oluyormus dogru mu acaba ?bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşın dedigi gibi kişisine baglı galıba benimde dogumdan sonra 1 gun çok sancım olmuştu ama sonra bir problem olmadı inşallah sizde kolaylıkla saglıklı atlatırsınız

sezeryan hiç de korkulacak bişey değil, benim 22. haftalık gebeliğim sonlandırılmıştı mecburen sezeryanla oldu, eve çıkınca bigün bile yatmadım,o kadar moral bozukluğuna rağmen, heleki sizlerinn bir de yanınınzda bebişleriniz olacak onları sevmek ve onlarla ilgilenmek için hiç yatılmaz :) , epidural olmuştumm hiç ağrı acı falan olmadı, ilk kalkarken hafif ağrı oluyor o da çok normal sonuçta bi ameliyat, ama normal doğum yapan bi tanıdığım vardı onda da herşey yolunda gitmemişti günlerce ayağa kalkamadı, oturamadı rahat rahat, süt konusuna gelince, o da kişiden kişiye değişiyor sanırım, benim hemen gelmişti, hattaa şimdi de dursun diye uğraşıyorum :(

15 gün önce sezaryanla doğum yaptım.anestesi uzmanı ısrarla lokal yapalım dedi ama ben tamamen uyumayı tercih ettim.çıktıktan sonra ilk 2 saat zordu.kum torbası üzerimden alınınca rahatladımbide ilk ayağa kalkmak zordu.yani 1 gün sonra gayet iyi oluysunuz.korkmayınnnnnnnnnnnn...

Back
X