arkadaslar sezeryen doğumda pijama mı yoksa gecelikmi hastanede rahat oluyor?
ben de bir haftaya kadar sezeryanla doğum yapıcam inşallah. sizlerin güzel mesajlarını görünce baya rahatladım arkadaşlar. benim de çok endişem vardı çünkü. ben de genel anestezi ve epidural arasında kararsızım. ama son sözü doktoruma bırakıcam hayırlısı olsun.
benim doktorumda epidural sezeryan önerdi.ağrı az diye.felç riski de yok dedi.ya sizce bu risk var mı?
epidural olanlar nasıl oluyor?
ben hamile degilim ama eger bebişim olursa epidural normal dogum düşünüyodum,bizim gelinin dogumunu beklerken orda bir beyle tanıştık eşi ikinci dogum için gelmiş,ve ilk dogumu çok bilindik bir doktor tarafından epidural yapılmış,bilirsiniz milimetrik bir olay biraz kayonca çok kötü oluyo ve onunkide öyle olmuş bir ay iki ay hiç çocugunu kucagına alamamış ve tekrar ameliyat edip düzeltmişler,ama çok pişmanmış günlerce sancı çekerim ama asla daha öyle yapmam demiş ve kadın sancıyı çekti çekti dogurdu normal,sakın dedi öyle birşey yapmayın dedi.bende tırstım,şimdiden düşünüyorum olursa nasıl dogururum diye.offf offfff bu kadınların hali çok zoooooooooor:1no2:
Arkadaşlar sezeryanla doğum yapanların neler yaşadıklarını bilmek istiyorum eski yazılara baktım pek tatmin olamadım tam anlatılmamış genel ve epiduralde uyandığınızda çok ağrı oluyormu yürümekte ve fazda ağrı olduğunu duydum , kaç saat sonra ayağa kalktınız hastaneden 3 günde çıkılıyormuş 3 gün boyunca dikişlerde ağrı oluyormu yaşanan sıkıntılüan nedir birde 15 gün birilerine muhtaç olursun diyorlar kendi kendinize ne zaman yetmeye başlıyorsunuz sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyuluyormu yatıp kalkmada ve daha bir sürü sorularım var, kusura bakmayın 28 haftalık gebeyim doğuma az kaldı sezeryan olma ihtimalim var,
arkadaslar bendede böbrek büyümesi var sağ böbreğim hamilelikden dolayı birde miyom var ondan dolayı bugun doktorum sezeryen dedi çok ama çok korkuyorum nasıl olcak o lavman yapmalarından sonda takmalarından ne yapcam nasıl oluyo bu işler yazın bana ne olur
bende epidural sezaryan oldum çok memnunum ilk ayağa kalkerken çok zor oldu ama kalktıktan sonrada hiç oturmadım sürekli yürüdüm
gene olsa gene tercih ederim hayırlı doğumlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?